amird

کمک در زمینه ساخت ماژول

5 پست در این موضوع

با سلام

من مدتی پیش این سایت رو راه انداختم و به علت کمبود وقت و درخواست مشتری یک اسلایدری گذاشتم توش که پنل مدیریت نداره و نمیشه به راحتی ادیتش کرد. حالا می خوام براش پنل درست کنم. لطفاً راهنمایی بفرمایید باید از کجا شروع کنم؟

با PHP, java script هم کار کردم و می تونم کارها رو انجام بدم.

اگر هم کسی ماژول مشابهی سراغ داره ممنون می شم معرفی کنه که نخواد کارو از اول انجام بدم.

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اسلاید شو زیاد تو انجمن معرفی شده به راحتی می تونید از اونها استفاده کنید نیاز به تغییر خاصی هم نداره. تمام امکانات مورد نظرتون هم داره.

فقط شاید یه مقدار افکتش فرق داشته باشه

اسلاید شو زیاد تو انجمن معرفی شده به راحتی می تونید از اونها استفاده کنید نیاز به تغییر خاصی هم نداره. تمام امکانات مورد نظرتون هم داره.

فقط شاید یه مقدار افکتش فرق داشته باشه

می دونم تمام اسلایدرها این کارا رو می کننن متاسفانه مهم همین افکتاس که اینجوری میان روی عکس، خودم خیلی اسلایدر نگاه کردم ولی هیچکدومو ندیدم. البته واسه جوملا منظورم هست.

اگر کسی نمونه مشابه ای داشته باشه ممنون می شم به اشتراک بذاره

من این نمونه رو هم خریدم ولی خوب متاسفانه اینم پنل کنترل نداره

jQuery Slider - Perpetuum Mobile - Fixed Dimensions

درود

اسلایدشو جالبه . من ندیدم توی جوملا . ولی شما میتونید از اسلاید شوهایی که فرمت Gif Animation یا Flash رو ساپورت میکنن استفاده کنید و افکت رو روی تصاویر خودتون ایجاد کنید .

ممون از جوابتون

متاسفانه مشکل همینه که از این مدلا خوششون میاد

مدل های فلش و اینا هم که دیگه قدیکی شدن و خود این سایته اینقدراا سنگین هست که نخوام سنگینترش کنم. تازه بازم اونا این سبک رو ندارن (حداقل من ندیدم)

کسی آموزش ماژول سازی با جوملا که خیلی خلاصه و مفید گفته باشه سراغ نداره؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری