marcolive

مشکل تغییر نام htaccess

7 پست در این موضوع

درود

برای استفاده از قابلیت mod_rewrite باید فایل htaccess رو rename کرد ولی در سی پنل هرچی نامش رو عوض کردم با خطای FileOp Failure on: /home/schmir/public_html/htaccess.txt: Destination already exists مواجه شدم!!!اساتید راهنمایی بغرمایید برای حل این مشکل...

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

نمیتونید rename کنید .

دانلودش کنید با نرم افزار notepad+ بازش کنید بعد Save AS بزنید و بدون پسوند ذخیرش کنید .

موفق باشید

فايلي با همين نام در هاستتون موجود هست. ابتدا ان را حذف كنيد و بعد اقدام به تغيير نام كنيد

درود

برای استفاده از قابلیت mod_rewrite باید فایل htaccess رو rename کرد ولی در سی پنل هرچی نامش رو عوض کردم با خطای FileOp Failure on: /home/schmir/public_html/htaccess.txt: Destination already exists مواجه شدم!!!اساتید راهنمایی بغرمایید برای حل این مشکل...

سلام,

فایل .htaccess تو هاست وجود داره ولی از تو cPanel نمایش داده نمیشه!

با یه نرم افزار FTP وصل بشید می تونید فایلو ببینید! یا تو ی پنل یه فایل دیگه رو ویرایش کنید بعد تو ویرایشگر سی پنل بالاش آدرس فایل فعلی هست, اونو به .htaccess تغییر بدید و reload file بزنید تا باز بشه

از سی پنل هم نمایش داده میشه . باید گزینه ی Show Hidden Files (dotfiles) رو بزنید

پاسخ سایر دوستان تا حدودی درست هست و پاسخ من نشون دهنده ی غلط بودن اونها نیست

.htaccess یک فایل نقطه ای یا dotfile هست یعنی اسم نداره و پسونده( نقطه قبل از عبارت htaccess هست ). این ارور میگه که فایل وجود داره و نمیتونه تغییر نام بده به اون.

راه های پیشنهادی درسته ولی بهترین راهه اینه که هنگامی که در cpanel میخواین باز کنید در پنجره ی پاپ آپ File Manager Directory Selection تیک گزینه ی Show Hidden Files (dotfiles). بزنید.(مانند تصویر ) در این حالت در فایل منیجر میتونید فایل htaccess. رو ببینید و حذفش کنید.

file_manager_directory_selection.jpg

نکته : اگر از قبل تیک گزینه ی پایینی یعنی "Skip this question, and always open this directory in the future when opening File Manager." رو زده باشید ، پنجره ی File Manager Directory Selection نشون داده نمیشه.

در پناه حق

-------------------------------------

پاسخ همزمان با مهندس proma

با سلام

وقتی روی فایل منیجر کلیک میکنی و از شما میپرسه کدوم قسمت از هاست رو باز کنم پایینش چندتا تیک داره یکی از اون تیک ها برای دیده شده فایل های مخفیه بعد از اینکه تیک رو گذاشتید وارد شدید فایل رو میبینید داخل فایل تغییرات رو انجام بده یا حذفش کن و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر بده

دقت کن . قبل h باشه

التماس دعا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری