ارسال شده در بهمن 92 سلام به بچه ها ومدیرت محترم جوملا فروم من یه درخواست طراحی سایت اشتراک گزاری عکس وفیلم را داشتم مثل سایت pinterest اما اون سایتی که من میخوام برام طراحی کنید این سایته اگه کسی میتونه یه خبر بده ممنون میشم ...منتظرم.. این هم آدرس سایت البته این فقط عکس است که می خوام فیلم هم بهش اضافه کنید .. Pintastic یاعلی :fight1::hooom:[ghelyion]:auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 سلام هزینه طراحی سایتی مثل این خیلی بالا هست پیشنهاد من استفاده از اسکریپت اصلی (یا نال ) همین pintastic که با توسعه ان امکان ویدئو هم اضافه بشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 راستی تا 9 ساعت دیگه 40% تخفیف داره اسکریپت اصلی . یک سر بزن حتما.، اسکرپیت ویدئو فوق العاده هم داره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 لطفا با واحد طراحی سایت مکاتبه نمایید. جهت ارسال سوالات قبل از خرید، پشتیبانی، راهنمایی، پیشنهاد و انتقاد در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، اقدام به ارسال تیکت نمایید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 من فک کنم یه اسکریپت داشته باشم پ . خ بده تا صحبت کنیم. Share this post Link to post Share on other sites