ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) قالب تجاری با قیمت مناسب به همراه بسته نصبی ویژگی های قالب: شتیبانی از k2 طراحی در 8 رنگ صفحه 404 اختصاصی سیستم نظر دهی Jcomment تب ساز حرفه ای GK tab 5 24 موقعیت ماژول شامل بسته نصب آسان (quickstart) برای جوملا 2.5 طراحی بدون جدول استفاده از css3 سازگار با تمام مرورگرها (+IE8) پشتیبانی کامل از زبان فارسی و انگلیسی و ... پیشنمایش Id yahoo = Deryoka ویرایش شده در بهمن 92 توسط deryoka Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 با سلام این قالب برای شرکت joomplate.ir مگه نیست تا اونجایی که میدونم صاحب این قالب آقای کریم ازوجی هستش و قفل داره و فقط رو یک دامنه قابل استفاده هستش این به چه شکله الان آیا کسب اجازه شده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 اين قالب رايگان است نميدونم اين دوست عزيز چراميخواد اينوپوليش كنه . بفرمايد اين هم لينك دانلودش . jp-aseman-ii-full-package Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) این فالب تجاریه. اونی که به گفته شما رایگانه واسه جوملا 1.5 عزیز من بفرما اینم لینکش قالب آسمان باز اگه چیزی مبهم بود در خدمتم ویرایش شده در بهمن 92 توسط deryoka Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 سلام دوست عزیز. این قالب به همراه بسته نصبی از سایت دانلود قالب رايگان جوملا، قالب جوملا ، قالب جوملا 2.5، قالب جوملا 3 خریداری شده و قابلیت نصب رو بی نهایت دامنه رو داره . واسه چیزی که پولشو دادم کسب اجازه کنم؟؟! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 درود کاربر گرامی در لینک سایتی که خودتون قرار دادید این قالب بصورت رایگان درج شده . بررسی بفرمائید : قالب رايگان " آسمان 2" براي جوملا 2.5 و جوملا 3 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 درودکاربر گرامی در لینک سایتی که خودتون قرار دادید این قالب بصورت رایگان درج شده . بررسی بفرمائید : قالب رايگان " آسمان 2" براي جوملا 2.5 و جوملا 3 لینک اصلاح شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 این لینکی که دوست عزیزمون گذاشت نسخه پیشرفته و دوزبانه نیست. اینی که من میگم نسخه پیشرفته ست و حجمش هم 30 مگابایته Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 به یک یک دلیل کاملا شخصی بزودی قالب به همراه بسته نصبی برای دانلود قرار میگیره . پرسیدم . از لحاظ شرعی هیچ ایرادی نداره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 درآمد ایشون از فروش همین قالبهاست به نظر شما درسته حاصل زحمت ایشون توسط شما فروخته بشه؟ اینکه شرعی یا غیر شرعی چی هست کاری ندارم ولی هر کسی تو حیطه فعالت تجاری خودش کار کنه و کسب درآمد. حالا شما فکر کن 4 تا از این قالب هم فروختی! برای کار و فعالیت خودمون و دیگران احترام قائل بشیم بهتره نظر من کاملا شخصی بود و چون فروشنده قالب این تاپیک رو گزارش کرد تاپیک بسته شد/ Share this post Link to post Share on other sites