reza-sj

مشکل با منو ، فوکا گالری و قسمت مطالب

2 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

من تقریبا اولین سایت جوملایی خودم رو نوشتم یک چند تایی مشکل داشتم ممنون میشم که کمکم کنید.

مورد اول : من توی قسمت مطالب سایت نمی خوام که قسمت توضیحات و دکمه پرینت و ایمیل و مطلب بعدی و قبلی نمایش داده بشود ، هرچیزی که تونستم تغییر دادم ولی اونا بازم موندن .

مورد دوم : یکی از گزینه های منو من ( گالری ) چند تا زیر منو داره خود این گزینه نوعش از فهرست مجموعه های فوکا گالری من هستش که وقتی کلیک می کنه درست انجام میشه و به اون صفحه منتقل می کنه اما مشکلی که من دارم اینجا هستش که می خوام وقتی موس روش قرار گرفت ( ) زیر منوش باز بشه ولی اصلا باز نمیشه و فقط وقتی که به صفحه فهرست مجموعه های فوکا گالری میره باز میشه و همینجور باز میمونه و دیگه بسته نمیشه .

مورد سوم : چند تا مشکل هم با فوکا گالریم دارم این فوکا من وقتی عکس ها رو برای آپلود میزارم اول از همه خود عکس رو اصلا آپلود نمیکنه ... عکس ها رو به مجموعه اضافه میکنه اما به جای عکس یک ضربدر میزاره ، مشکل بعدیش اینه که بند انگشتی هم درست نمی کنه خودش میگه که اگر بخواهید میتوانید تولید ریز تصویر را فعال یا غیر فعال کنید ولی من همچین چیزی پیدا نکردم. مشکل بعدیش وقتی از طریق سایت به صفحه گالری ها میریم اونجا هم هیچ کدوم از عکس ها رو نشون نمیده

از دادن نام کاربری و رمز عبور مدیر در انجمن عمومی خودداری کنید. مگر به افراد خاص از طریق پیغام خصوصی

آدرس سایت : جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیر کبیر

ممنون میشم که نظرتون رو هم درباره طراحیش بگید ، البته می دونم که طراحی ساده ای هستش .

باز هم ممنونم از شما دوستان عزیز.

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مورد 1 )به مدیریت منو ها برید . منوی مورد نظر ( که از نوع مجموع بلاگ یا مطلب خاص هست ) رو باز کنید. از سمت چپ بر روی "گزینه های مطلب" کلیک کنید تا گزینه ها نمایش داده بشن. بین اون ها آیکون ها ، تاریخ و نام نویسنده و مجموعه و یه سری گزینه ها هست که اگر نمیخواین نمایش داده بشن رو مخفی تنظیمشون کنید

مورد 2 ) به مدیریت ماژول ها برید - ماژول منوی مورد نظر رو باز کنید و در تنظیماتش "نمایش زیر منو ها" رو بر روی بله قرار بدهید

در مورد 3 من زیاد اطلاع ندارم چون با فوکا گالری کار نکردم ولی شاید مشکل از ترجمه باشه ، ترجمه ی دیگری پیدا کنید (فکر میکنم یه نسخه هم در انجمن باشه)

مورد 4 هم پیش بنابر تجربه پیش بینی میکنم : برای تغییر عنوان صفحه اصلی بردید به مدیریت منو ها -> منوی اصلی -> خانه -> انتخاب های نمایش صفحه و عنوان صفحه مرورگر رو تغییر بدین.

برای امنیت بیشتر از ارائه یوزر و پسورد مدیر در انجمن عمومی خودداری کنید.

یه سری به مدیریت سایتتون زدم برای راهنمایی ها ، به مدیریت منو ها که رسیدم این جوری شدم :ooofe:

1- روش راست چین کردن منوهاتون جالب بود (ترتیب منو ها از آخر به اول تنظیم شده :25r30wi: )

2- منوی پیشفرض جوملا منوی اصلی نام داره و باید اون رو تغییر بدین

یوزر و پسوردتون از تاپیک اول حذف شدند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری