zary-y

مشکل در مدیریت افزونه ها

6 پست در این موضوع

دررووود

من با ادمین جوملا کار میکردم ...مشکلی هم نداشتم اما وقتی رفتم در قسمت مدیریت افزونه ها این پیغام را میده

کسی میدونه چرا؟؟؟؟

404 - یک خطا رخ داده است

کامپوننت پیدا نشد

برگشت به کنترل پنل

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

امکانی نیست که از طریق هاست بشه افزونه نصب کرد؟؟؟چون کارم ضروریه

دررووود

من با ادمین جوملا کار میکردم ...مشکلی هم نداشتم اما وقتی رفتم در قسمت مدیریت افزونه ها این پیغام را میده

کسی میدونه چرا؟؟؟؟

404 - یک خطا رخ داده است

کامپوننت پیدا نشد

برگشت به کنترل پنل

چه تغییراتی انجام دادین که اینطوری شد ؟

بسته ی بروزرسان جوملا رو دانلود و در روت هاست آپلود کنید تا اگر فایل دچار مشکل شده اصلاح بشه.

امکانی نیست که از طریق هاست بشه افزونه نصب کرد؟؟؟چون کارم ضروریه

امکانش هست ولی باز به بخش مدیریت افزونه ها نیاز دارید ( از طریق سربرگ کاوش در مدیریت افزونه ها این کار عملی میشه )

اول که امکان داره از سی پنل اما بسیار مشکل البنه کمی حرفه ای هست. لازمه هم توی جداول دیتابیس هم توی فایل های جوملا بصورت دستی افزونه رو معرفی کنید(در واقع همون کاری که نصاب افزونه ها انجام میده)

اما بهتره این مشکل رو حل کنید چون بالاخره مشکل کوچیک و بی اهمیتی نیست. اول که احتمالا بکآپ دارید اگه هم ندارید اقدام کنید به گرفتن بکآپ. بعدشم اگه میدونید آخرین افزونه که نصب کردید یا تغییراتی که دادید چیه برید و اونو حذف کنید. اگه هم نمیدونید لازمه یک جوملا خام رو توی ریشه سایت کپی کنید درست میشه

اگه هم از بسته نصبی استفاده کردید اون بسته نصبی رو فایلهای ریشه اون بسته رو کپی کنید تا مشکلی هم واسه تغییرات وابسته به بسته نصبی پیش نیاد

ممنون..پوشه ی ادمین را باز از بک آپ های قبلیم باز آپلود کردم اکی شـــــــــــــــــــــــد.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری