ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) گروه وب هاست در نظر دارد برای هدیه نوروزی خدمات زیر را ارائه نماید 1.تعداد محدود پکج های 200 مگابایتی هاست لینوکس 100٪ رایگان 1ساله 2.تعداد پکج های گروه وب هاست،هاست لینوکسی با کوپن 25٪ تخفیف ویژه نوروز سال93 برای سفارش اینجا را کلیک کنید ویرایش شده در اسفند 92 توسط b7610 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 تعداد باقی مانده پکج رایگان هاست 200 مگابایتی 12 تا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 من از هاست رایگان شما استفاده کردم چرا اسم سایت میزنم سایت بالا نمیاد میگه سرور پیدا نمیکنه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 من از هاست رایگان شما استفاده کردم چرا اسم سایت میزنم سایت بالا نمیاد میگه سرور پیدا نمیکنه باید به پشتیبانی تیکت میزدی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 به پنل دامین برو و نیم سرور را بصورت زیر تنظیم کن nserver: ns1.tsmitco.com nserver: ns2.tsmitco.com مشکل شما حل میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 دست شما درد نکنه مشکل من همون بود حل شد:25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 تعداد باقی مانده پکج رایگان هاست 200 مگابایتی 7 عدد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 با سلام هنوز موجود هست ؟ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 با سلام هنوز موجود هست ؟Sent from my Nexus 5 using Tapatalk بله موجود هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 تعداد باقی مانده پکج رایگان هاست 200 مگابایتی 4 عدد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 پکج رایگان هاست 200 مگابایتی به اتمام رسید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 سلام اگه هست یکیم به بنده بدید؟:hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom::hooom: عیدیم به ما هم بدید:hooom::hooom: متشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 زودتر باید اقدام میکردید این پکج ها مخصوص اعضای انجمن بود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) به دلیل تیکت زیاد دوستان و در خواست هاست رایگان ،گروه وب هاست در نظر دارد فقط و فقط تعداد 14 پکج رایگان هاست لینوکس ذیل را ارائه نماید. فضا 100 مگابایتی و پهنای باند 3 گیگ بایتی + cpanel در پایان فقط ارائه هاست با تخفیف نوروزی تا پایان فروردین ماه 93 مقدور میباشد. گروه وب هاست ویرایش شده در اسفند 92 توسط b7610 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 در صورت تکرار مجدد ارسال پست اسپم با نام کاربری های مختلف مانند b7610 ! برای همیشه وب سایت شما در انجمن فیلتر و نام کاربری شما بسته خواهد شد قوانین را مطالعه کنید! Share this post Link to post Share on other sites