Morteza Fard Saffari

آموزش ایمپورت بانک داده های حجیم در کمترین زمان ممکن با اسکریپت bigdump

4 پست در این موضوع

bigdump-header-web.jpg

سلام به همه دوستان

فردا روز تولدم بود و خواستم یه هدیه کوچکی به کاربر های انجمن بدم اونم بعد از یکسال نبودن پس تصمیم گرفتم این مورد رو برای استفاده همه ترجمه کنم که یه چیز کاربری و خیلی خوبه که معمولا خودم خیلی ازش استفاده میکنم.

حتما شما هم که تا به امروز در وب مشغول به کار هستید به این مشکل برخورده اید که قصد ایمپورت بانک داده های عظیمی از اطلاعات و در بعضی موارد هم نه اونقدر ها عظیم ولی با حجم زیاد را در phpmyadmin هاست خود دارید ولی با محدودیت های بزرگی مواجه میشوید که شما را از ایمپورت فایل sql مذکور باز میدارد.

این معظلم برای خیلی از کاربر ها وجود دارد و باعث ناراحتی این کاربران تا ساعت ها میشود. مخصوصا برای کسانی که معمولا با بانک داده های عظیم و سنگین جوملا و یا با اسکریپت های انجمن ساز یا جامعه سازی مثل وی بی لوتین و پ اچ پی فاکس کار میکنند که دارای بانک داده های خیلی بزرگی هستند و کار انتقال را بسیار سخت میکنند.

راه حل های زیادی همچون ادیت کردن فایل php.ini و ... تا کنون در اینترنت ارائه شده ولی هیچکدوم از این روش ها به اندازه این روش که قصد معرفی آن را دارم کارا و اصولی نمیباشد.

در این روش که بسیار سریع و راحت است شما میتوانید سنگین ترین بانک داده ها را نیز در کمتر چند دقیقه ایمپورت کنید و با مشکلی مواجه نشوید.

برای شروع و معرفی باید گفت که نام اسکریپتی که قرار بهتون تو این آموزش معرفی بشه bigdump هست که یک تیم روسی اون رو نوشته و باید بسیار از این تیم تقدر کرد که این اسکریپت رو به رایگان و به صورت دونات انتشار داده چون مشکل خیلی از کاربر ها با استفاده از اسکریپت حل میشه. برای توجیه هم بهتره بگم که این اسکریپت در رنکینگ Hot Script تونسته رنک 5 رو از 5 بگیره که واقعا بینظیره

برای اطلاعات بیشر میتونید به وبسایت پشتیبانی این اسکریپت مواجه کنید وحتی اگر خواستید چیزی رو به عنوان دونات (حمایت مالی) بهشون پرداخت کنید تا روز به روز برای کارهای بیشتر ترقیب بشن.

شما میتونید جدید ترین نسخه رو از سمت راست صفحه که در بالا آدرسش رو دادم بگیرد و استفاده کنید.

همچنین من جدید ترین نسخه موجود رو به همین پست هم پیوست کردم.

برای راحتی کار شما کاربر ها برای اولین من آموزش استفاده از اون رو ترجمه کردم تا نهایت استفاده رو ببرید.

آموزش استفاده از bigdump :

1- فایل bigdump.php را با یک ادیتور کد باز کنید و اطلاعات ضروری و مورد نیاز برای انجام عملیات را که در زیر به آن اشاره شده است وارد کنید.

- اطلاعات دسترسی به بانک داده

// Database configuration

$db_server   = 'localhost';
$db_name     = '';
$db_username = '';
$db_password = ''; 

- کاراکتر ست فایل sql شما یا همان شیوه نامه کدگذاری فایل مثل utf8

$db_connection_charset = 'utf8';

- نام فایل sql شما که قصد ایمپورت آن را دارید به عنوان مثال dump.sql

$filename           = '';

- قابلیت ایجکسی (Ajax) که فقط دو مقدار ( true / false ) را قبول میکند.

$ajax               = true;

- تعداد خط قابل ایمپورت در هر بار ایمپورت یا همان هر جلسه (Session) ایمپورت

$linespersession    = 3000; 

- تعریف تگ های توصیفی در فایل sql شما (به صورت پیشفرض سه تگ توصیفی # و -- و DELIMITER در آن تعریف شده است) اما شما میتوانید همانند آن ها عمل کرده و موارد دیگری را نیز اضافه کنید.

$comment[]='#';
$comment[]='-- ';
$comment[]='DELIMITER';
// $comment[]='---';  
$comment[]='/*!';

- و موارد دیگه ای که میتونید مثلا درباب CSV و ... تغییر دهید فقط دقت کنید در صورتی که به php مسلط نیستید از این خط به پایین را به هچ وجه تغییر ندهید.

// *******************************************************************************************
// If not familiar with PHP please don't change anything below this line
// *******************************************************************************************

در مقابل تمام موارد به طور کامل توضیح انگلیسی موجود هست ولی باز اگه مشکلی بود بپرسید یا رو ترجمه مشکلی داشتید بگید براتون توضیح بدم.

2- قبل از شروع به عملیات جداول قدیمی را با استفاده از phpMyAdmin کاملا حذف (ِDROP TABLE) کنید تا در حین عملیات خطایی از بابت به وجود نیاید.

3- یک محیط کار یا همون آدرس دسترسی برای استفاده از اسکریپت ایجاد کنید. به عنوان مثال یک پوشه با نام dump در روت سایت خود ایجاد کنید.

4- فایل bigdump.php و فایل SQL به طور مثال dump.sql را با استفاده از FTP در محیط کار یا همان پوشه dump که در شماره 3 از آن نام برده شد قرار دهید.

توجه : اگر از MS Windows برای بارگزاری استفاده میکنید، برای آپلود فایل bigdump.php و dump.sql خود از حالت TEXT استفاده کنید و در صورتی که فایل شما با فرمت gz همانند dump.gz است برای آپلود از حالت BINARY استفاده کنید.

5- با استفاده از آدرس زیر فایل bigdump را اجرا کنید. دقت کنید که این آدرس وابسته به آدرس دهی شده در بند 3 است و یک آدرس ثابت نیست.

http://www.yourdomain.com/dump/bigdump.php

به همین سادگی الان شما میتوانید فایل sql را ایمپورت کنید.

6- اگر در مرورگر شما JavaScript نصب باشد bigdump برای هر بار ایمپورت جلساتی (Sessions) را تعیین میکند.

7- حالا کمی آرام باشید و صبر کنید تا bigdump عملیات را به طور کامل انجام دهد. به هیچ وجه تا تمام نشدن کار bigdump تب یا پنجره مروگر را نبندید. این عملیات ممکن است دقایقی بطول بینجامد پس کمی صبور باشید.

8- حالا محتویات پوشه dump که شامل فایل bigdump.php و dump.sql است را به طور کامل پاک کنید.

همچنین علاوه بر این روش استفاده حدود 8 توجه هم در سایت اصلی پشتیبانی این اسکریپت ذکر شده که برای کار با حرفه ای تر با این اسکریپت میتونید از اون ها هم استفاده کنید چون یکم وقتم کم بود دیگه اون ها رو ترجمه نکردم و متن این 8 توجه به شرح زیر هست که اگه وقت کنم اونا رو هم ترجمه و جایگزین متن انگلیسی پایین میکنم.

توجهات :

Note 1: BigDump will fail processing large tables containing extended inserts. An extended insert contains all table entries within one SQL query. BigDump isn’t able to split such SQL queries. In most cases BigDump will stop if some query includes to many lines. But if PHP complains that allowed memory size exhausted or MySQL server has gone away your dump probably also contains extended inserts. Please turn off extended inserts when exporting database from phpMyAdmin. If you only have a dump file with extended inserts please ask for our support service in order to convert it into a file usable by BigDump.

Note 2: If you want to upload the dump files via web browser give the scripts writing permissions on the working directory (e.g. make chmod 777 on a Linux based system). You can upload the dump files from the browser up to the size limit set by the current PHP configuration of the web server. Alternatively you can upload any files via FTP. Some web servers disallow script execution in the directory with writing permissions for security reasons. If you changed the permissions on the working directory and you are getting a server error when running the script restore the permissions to their normal state (chmod 755) for directories.

Note 3: If Timeout errors still occur you may need to adjust the $linespersession setting in bigdump.php.

Note 4: If mySQL server overrun occurs you can use $delaypersession setting to let the script sleep some milliseconds or more before starting next session. This setting will only work if the JavaScript is activated.

Note 5: BigDump is currently not able to restore a single dump file with multiple databases inside (switched by the USE statement). BigDump is also not able to restore a single specific database from the dump file containing multiple databases.

Note 6: If you experience problems with non-latin characters while using BigDump you have to adjust the $db_connection_char_set configuration variable in bigdump.php to match the encoding of your dump file.

Note 7: GZip support is only available with PHP 4.3.0 and later. Using a huge GZip compressed dump file can cause the script to exceed the PHP memory/runtime limit since the dump file has to be unpacked from the beginning every time the session starts. If this happens use the uncompressed dump. It’s your only chance.

Note 8: It’s not a very good idea, but if you can also import from CSV file into one mySQL table using Bigdump. You have to specify the table name in $csv_insert_table. Please also check other CSV settings in the Bigdump configuration.

مواد قابل دانلود :

فایل bigdump با لینک مستقیم از سایت سازنده

لینک به وبسایت اصلی :

Usage | BigDump: Staggered MySQL Dump Importer

خیلی از توجهتون به این آموزش ممنونم و امیدوارم اگه کسی داره این متن رو در سایتش کپی میکنه و اشتراک میذاره که کار بسیار خوبی هم هست برای حمایت یا قدردانی از وقتی که من رو ترجمه این گذاشتم لینک به منبع اصلی خبر یعنی اینجا رو بذارن.

خیلی ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام .

ببخشید من این کار رو انجام دادم و در انتها هم نوشت که با موفقیت انجام شد و تمام فایل ها به PHPMYAdmin انتقال پیدا کردن ولی نوشته ها و قالب سایت لود نمیشن یعنی صفحه میاد و فقط بنرها نمایش داده میشن و نوشته ها هم که به جاشون یک علامت های دایره مانندی اومده .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری