ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) سلام دوستانی که می توانند این قالب را دانلود کنند (برای جوملا 2.5) ممنون می شوم که برای من بفرستند http://demo.rockettheme.com/jul11 ویرایش شده در اردیبهشت 91 توسط jahan654 افزودن لینک قالب Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 سلامکدوم قالب؟:21: ممنون از شما لینک قالب افزوده شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 میدونستی میتونی اینو با آرتیستر طراحی کنی؟! حالا برخی دوستان ممکنه بهم بخندن اما واقعا" میشه. نمیگم آرتیستر کلشو درست میکنه بعد از خروجی میتونید ادیت کنید و ... . یه مگا منو میخاین که دوستان در همین انجمن قرار دادن افزونه هاشو. اسلاید شو میمونه که میتونم با فلش طراحی کنم یا بگردید یکی مثل خودش پیدا کنید. ماژول جستجو هم که rokAjaxSerach که نسخه 1.5 خودم فارسی سازی کردم در انجمن گذاشتم نسخه 1.7 و 2.5 هم میتونید از سایت extensions.joomla.org تهیه کنید. سه مطلب رنگی در پایین اسلاید شو رو میتونید در موقعیت های user1 , 2 , 3 ایجاد کنید. در وسط یه مطلب به صورت بلند ایجاد شده و بقیه به صورت 4 ستون تعریف میشن + ماژول پلیر ویدئو که در position-left قرار میگیره. footer هم موقعیت های bottom1,2,3 رو به خودش اختصاص میده که میتونید با HTML دستی محتوا رو پیاده سازی کنید یا راه های دیگه. همین. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 باز اگه دوستان می توانند دانلود کنند برای من هم بفرستید پیشاپیش سپاسگذارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام... قالب تجاری ست دوست عزیز... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) با سلام امیدوارم خلاف قوانین انجمن عمل نکرده باشم.این فایل قالب به همراه پلاگین و فریم وورک.شاید ایشون قالب و برای یادگیری بیشتر نیاز دارن ویرایش شد... (لطفا لینک رو پیغام خصوصی کنید، خلاق قوانین انجمن های آزاد جوملا است. ممنون) ویرایش شده در اردیبهشت 91 توسط novinfard Share this post Link to post Share on other sites