babakmohamadi

بکاپ گیری از محتویات جوملا

5 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی ...

من از سیستم مدیریت جی دانلود جهت دانلود فایل استفاده می کنم و مشخصا جهت بکاپ گیری از آکیبا ....

وقتی حجم دانلودم(در مدیریت دانلود) افزایش پیدا می کنه حجم بکاپ هم افزایش پیدا میکنه...

سوالم اینجاست که با افزایش حجم بکاپ, امکان دانلود بر روی کامپیوتر برام امکان پذیر نیست .

از اساتید می خواستم در این مورد راهنماییم کنم که چه راهکار مناسبی برای این مورد وجود دارد؟

آیا فایل های دانلود رو باید در جای دیگه(هاست) آپلود کنم و به سیستم مدیریت دانلود لینک بدم ویا اینکه .....؟ نمیدونم ....؟

در کل من به این نظر هستم که باید بکاپ گیری با آکیبا شامل فایل های دانلود نباشد و صرفا جهت محتوا باشد ؟آیا این روش منطقی هست ؟

در صورت جواب مثبت و منفی ...چرا؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

[kkk] :auau: :33:

من خودم نه از اکیبا استفاده میکنم و نه از جی دانلود

برای بکاپ یا دستی فایل هایی رو که میخوام زیپ میکنم و دانلود میکنم و از phpmyadmin بکاپ دیتابیس رو میگیرم ؛ یا اینکه از قسمت بکاپ cpanel هم بکاپ فایل ها و هم بکاپ دیتابیس رو میگیرم. گاهی اوقات هم بکاپ رو که میگیرم دانلود نمیکنم و میزارم در بخش home بمونه ( برای مواقعی که اگر سرور هک شد بکاپ قبلی داشتم )

البته روش 2 بکاپ کلی هست ولی روش 1 دست خودمه. هر قسمت رو خواستم بکاپ میگیرم.

اینکه فایل های دانلود هم در بکاپ موجود باشه یا خیر بستگی به خودتون داره. که آیا فایل های دانلود براتون مهم باشند یا خیر.

سوال شما یکم بنده رو گیج کرد . ولی این جوابی بود که به نظرم رسید جواب مناسب سوال شماست.

باز اگر اشتباه توضیح دادم یا بخشی رو فراموش کردم ، واضح تر بگید تا جوابتون رو بدیم.

سال نوتون هم مبارک :25:

موفق باشید

آقای طاهری سال نو شما و تمام عزیزان و اساتید هم مبارک

راستش رو بخاین من خودم هم گیج شدم که چطوری از وبسایتم بکاپ بگیرم ..

ولی طبق فرمایشات شما به نظر روش دوم منطقی به نظر میاد اما سوال اینجاست که وقتی شما بکاپ میگیرین حجم بکاپ شما چقدر میشه ؟ و امکان دانلود فایل بکاپ بر روی سیستم کامپیوتر شما با حجم مثلا 25 گیگ به چه گونه ای انجام میدید؟ مشکل بنده اینجاست که نمیدونم این 25 گیگ رو چیکار کنم .بذارم تو بمونه یا .....؟

25 گیگ ؟ بنده حجم بکاپام به گیگ اصلا نمیرسه.

مسلمه که بکاپی با این حجم رو نمیتونید دانلود کنید ( 1- خیلی زمان میبره 2- ترافیک کم میارید )

یه سری فایل هایی که مورد نیاز نیست رو بکاپ نگیرید. یا اینکه یه بار یه سری فایل ها رو بگیرید و بار دیگری از یه سری دیگه. اگر هاستینگ شما بکاپ خودکار روزانه هم داشته باشه کارتون آسون میشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری