ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان سال نو همگی مبارک من کامپوننت املاک رو نصب کردم اما یه سری کمبودهایی داره مثلا یه سری ماژول براش نیاز دارم که بهتر و با انعطاف بیشتری بشه از این کامپوننت استفاده کرد همین طور میخوام ماژول جستجوی ان رو هم توسعه بدم یعنی میخوام اطلاعاتی به فرم جستجو اضافه کنم و این فرم برای املاک با ویژگی های مختلف ، متفاوت باشه. از دوستان م یخوام راهنمایی بفرمایند؟ و اگر کسی می تونه با هزینه برام انجام بده پیغام خصوصی بزاره دوستان فوریه ها ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 تعطیلاته جواب نمیدید دیگه!!! باشه منتظرم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 چه تغییراتی میخواین بدن؟ چیزایی رو که میخوان انجام بدین پیام خصوصی بفرستید تا بررسی کنیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 بقیه دوستان نظر یا پیشنهاد دیگه ای ندارند؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 بزرگواران انجمن کسی نیست که راهنمایی بفرماید اینجانب را منتظر هستم مشکل من همچنان پا برجاست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 با سلام اسم کامپوننت و سایت رو ذکر کنید تا بررسی کنیم به همراه نیازهاتون. Share this post Link to post Share on other sites