ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام دوستان سال نو مبارک به جوملا کار به صورت پاره وقت و تمام وقت در تهران نیاز داریم لطفا رزومه خودتون رو به همراه شماره تماس به ایمیل زیر ارسال نمایید. job@magicgfx.ir تاریخ آپدیت پست هفتم خرداد 93 ویرایش شده در خرداد 93 توسط lived Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 دوستانی که مایل هستند در بخش فروش شرکت فعالیت داشته باشند هم میتونن رزومه خودشون رو یه ایمیل job@magicgfx.ir ارسال نمایند،لطفا در ایمیل خودتون عنوان نمایید که برای بخش فروش مایل به همکاری هستید و یا برای بخش طراحی وب سایت. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستانی که مایل هستند به صورت فول تایم و یا پروژه ای با ما فعالیت نمایند لطفا رزومه خودشون رو ارسال کنند افرادی که میخواهند به صورت پروژه ای فعالیت نمایند باید حتما برای دریافت پروژه به دفتر شرکت مراجعه نمایند. دفتر شرکت پایینتر از مترو نواب است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام در مورد کار ها بیشتر توضیح میدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام در مورد کار ها بیشتر توضیح میدید مجید جان سلام ما به نیروی جوملا کاری نیاز داریم که یا بتونه تمام وقت بیاد دفتر شرکت و کارها رو انجام بده و یا اینکه پاره وقت بتونه تشریف بیاره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 خوشحال میشم با شما همکاری داشته باشم (پروژه ای) نمونه کار: مرکز تخصصی طراحی وب در تبریز Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 خوشحال میشم با شما همکاری داشته باشم (پروژه ای) نمونه کار: مرکز تخصصی طراحی وب در تبریز ممنون از پاسخ شما ، مجید جان شما در تبریز مستقر هستید ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 بنده عابدینی هستم بله تبریز هستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 اطلاعات جهت همکاری پروژه ای براتون میل شد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام! میتونم شرایط استخدام تمام وقتتون رو بدونم؟ میزان حقوق؟ ساعت کاری و ... من دانشجو هستم! برای همکاری به صورت پروژه ایی هم در خدمت هستم! طراحی سایت از 150 هزار تومان | سایت شرکتی | سایت فروشگاهی | سایت شخصی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 نه متاسفانه بنده ساکن قزوین هستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 اطلاعات جهت همکاری پروژه ای براتون میل شد. نیما جان ممنون از ارسال ایمیل ، همکاران ما پس از بررسی با شما تماس خواهند گرفت. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 درود من ایمیلی رو براتون فرستادم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام اینجانب برای شما رزومه ارسال کردم لطفا ملاحظه بفرمایید، امیدوارم ارسال روزمه ام بتواند زمینه ساز یک همکاری خوب با شما باشد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 اطلاعات جهت همکاری پروژه ای براتون میل شد. با سلام متاسفانه ایمیلی ارسال نشده ایمیل : clik8000@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 با سلام متاسفانه ایمیلی ارسال نشده ایمیل : clik8000@yahoo.com سلام برای شما هم باید بفرستم ?!?? Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 سلام برای شما هم باید بفرستم ?!?? نیما جان یک ایمیل اومده به نام " نیما ترقی-کرج " اگر نام شما این نیست لطفا مجدد به ایمیل شرکت ایمیل بزنید تا در صورت نیاز همکاران ما برای مصاحبه حضوری شما را دعوت نمایند. job@magicgfx.ir باتشکر از لطف شما Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 نیما جان یک ایمیل اومده به نام " نیما ترقی-کرج "اگر نام شما این نیست لطفا مجدد به ایمیل شرکت ایمیل بزنید تا در صورت نیاز همکاران ما برای مصاحبه حضوری شما را دعوت نمایند. job@magicgfx.ir باتشکر از لطف شما بله همون هست که براتون فرستادم برای اطمینان ،مجددا ارسال کردم به صورت کاملتر ارادتمند ترقی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 دوستانی که مایل به کارآموزی جوملا در شرکت ما هستند میتوانند مشخصات خودشون رو به ایمیل زیر ارسال کنند job@magicgfx.ir لازم به ذکر است کارآموزهای خوب در شرکت به صورت تمام وقت ،پاره وقت و پروژه ای جذب خواهند شد. Share this post Link to post Share on other sites