ارسال شده در فروردین 93 يك پنل پيامك نياز دارم كه در ان منطقه سپاهانشهر اصفهان كامل باشه. تعداد شماره هاي موجود براي سپاهان شهر را هم ذكر كنيد با تشكر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 سلام مجید جان این تعداد شماره موجود هست : سپاهان شهر: اعتباری (2500) دائمی (480) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 2,469 شماره دائمی 484 شماره اعتباری 1.761 ارسال منطقه ای ایرانسل Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 من تو سامانه آریا پیامک نگاه کردم همراه اول دائمی ------------------- همراه اول اعتباری ------------ ایرانسل ----------------- مجموع 476 ---------------- 2,434 ------------------------ 1,408 --------------------- 4,318 یه چیز جالب هم دیدم اعطای نمایندگی رایگان داره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 مجید جان نیاز داشتی در خدمتت هستم. بصورت کدپستی نیز داریم عزیزم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 درود شماره های دائمی 485 شماره های اعتباری 2469 ایرانسل 1742 به صورت کد پستی و اصناف هم دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) [TABLE=class: mGrid] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: mGrid] [TR] [TD]بانک شماره / اصفهان / سپاهان شهر [/TD] [TD]همراه اول دائمی 476 [/TD] [TD]همراه اول اعتباری2,434 [/TD] [TD]ایرانسل 1,408 [/TD] [TD]مجموع4,318 [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: mGrid] [TR] [/TR] [/TABLE] اعطای نمایندگی رایگان+تعرفه شروع 89ریال سامانه پیامکی یامهدی(عج)۰۹۱۹۶۷۵۸۹۴۳ ویرایش شده در فروردین 93 توسط smlmoghaddam Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 يك پنل پيامك نياز دارم كه در ان منطقه سپاهانشهر اصفهان كامل باشه. تعداد شماره هاي موجود براي سپاهان شهر را هم ذكر كنيد با تشكر مجید جان دستت درد نکنه که منو چهار ماه از انجمن محروم کردی ولی ایرادی نداره خدا جوابتو میده . واسه سوالت هم میتونم بگم که پنل به نشانی اس 1 اس دات ای ار برو دمو دمو رو بزن و خودت مشاهده کن اگر خاستی رایگانه همونی که نزاشتی به بچه های انجمن بدم . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 مجید جان دستت درد نکنه که منو چهار ماه از انجمن محروم کردی ولی ایرادی نداره خدا جوابتو میده .واسه سوالت هم میتونم بگم که پنل به نشانی اس 1 اس دات ای ار برو دمو دمو رو بزن و خودت مشاهده کن اگر خاستی رایگانه همونی که نزاشتی به بچه های انجمن بدم . می شه بدونم من چطور 4 ماه محروم کردم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 93 يك پنل پيامك نياز دارم كه در ان منطقه سپاهانشهر اصفهان كامل باشه. تعداد شماره هاي موجود براي سپاهان شهر را هم ذكر كنيد با تشكر نسخه شخصی - سامانه پیامک هزارنویس یک نرم افزار تحت وب (اینترنت) برای ارسال ، دریافت و مدیریت SMS می باشد. با این سامانه شما می توانید : :: ارسال SMS بصورت انفرادی، زماندار، رنجی، سفارشی، هوشمند، هدفمند و دوره ای :: امکان مشاهده SMS های ارسال شده و ارسال نشده، آرشیو پیام ها و دریافتی ها :: ارسال SMS ها بر اساس پیش شماره یا کدپستی :: قابلیت Export یا Import اطلاعات از طریق فایل Excel :: امکان گروه*بندی مخاطبین و ایجاد دفترچه تلفن نامحدود :: استفاده از ابزار " انتقال به موبایل، گجت ویندوز و وب سرویس ، HTTP " :: دارای شارژ اولیه 250 پاکت (پیامک فارسی) :: آرشیو رایگان کلیه شماره های همراه اول، ایرانسل استانها، شهرها، روستاها :: استفاده از شماره 14 رقمی اختصاصی رایگان در پنل :: امکانات کاربری " تنظیمات کاربری، گزارش آماری، عملکرد حساب، شارژ حساب " :: پشتیبانی 24 ساعته به صورت تیکت + آموزش نحوه کار با سامانه (فایل PDF) :: دمو سامانه >> شناسه : personal | رمز عبور : personal | ورود به سامانه پنل پیامک هزارنویس :: ارزش افزوده برای این سرویس فعال می باشد و شامل 5% از ارزش کل این محصول می باشد. سبد خرید - هزارنویس Share this post Link to post Share on other sites