vahida368

مشکل در ارتباط با mysql

6 پست در این موضوع

سلام بر دوستان گل جوملا فروم :1:

گاهی اوقات که میخوام سایتم را باز کنم ارور زیر را در ارتباط با mysql میاد که در ارتباط با mysql مشکلی وجود داره

Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

خواستم بدونم این ارور از طرف جوملا هست یا هاست؟ و راهی برای برطرف کردنش هست؟

سوال بعدی اینه که اگر بخوام از جوملا 2.5 به 3.3 مهاجرت کنم داده های mysql که مشکلی براش پیش نمیاد؟

اگر بخوام از یه سایت جوملایی به یک سایت غیر جوملایی مهاجرت کنم از همین داده های mysql میشه به راحتی استفاده کرد؟

http://www.havadaran.info/

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام دوست عزیز.

از هاست رایگان استفاده میکنید؟

سلام. نه. هاست مورد استفاده پیشگام وب هست

وقتی به طور ناگهانی قطع میشه مشکل سمت هاست هست

تشکر. جواب سوالات بعدی را هم میشه بدید؟

سلام دوست عزیز.

از هاست رایگان استفاده میکنید؟

سلام. نه. هاست مورد استفاده پیشگام وب هست

وقتی به طور ناگهانی قطع میشه مشکل سمت هاست هست

تشکر. جواب سوالات بعدی را هم میشه بدید؟

تنها نکته ای که در هنگام آپدیت به نسخه بالاتر ممکنه به وجود بیاد ، عدم همخوانی افزونه های نصب شده در ورژن قبل ، با هسته ورژن جدید هست . مخصوصا از 2.5 به 3 که هسته جوملا تغییرات زیادی داشته .توصیه میکنم با چیزی مثل اکیبا akeeba بک آپ بگیرید روی لوکال آپدیت کنید اگه مشکلی نبود بعد هاست رو آپدیت کنید .

مهاجرت به سیستم های مدیریت محتوی دیگه باید ببینید در سیستم مقصد افزونه ای برای Import اطلاعات از جوملا هست یا خیر ؟ که یحتمل اگه معروف باشه باید افزونش باشه . حالا چرا میخواید از جوملا به چیز دیگه مهاجرت کنید .... :)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری