ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام این فرم رو چقدر می گیرن طراحی می کنن؟؟؟ [ATTACH=CONFIG]6238[/ATTACH] کارش اینه که نظر سنجیه و با کلیک کردن روی هر نمره براش نمره داده میشه و به ایمیل مورد نظر ارسال میشه ؟ می خواستم بدونم هزینه طراحیش چقدر میشه؟؟؟؟ به زبان php Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 جلل الخالق عجب فرمی [kkk][kkk]:5::5: ( تو دنیای مجازی همه چی داره ممکن میشه ) منم ازش میخوام کسی نیست قیمت بده؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوست عزیز میتونم براتون اختصاصی طراحی کنم .در صورت نیاز اعلام کنید. ارادتمند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام میتونم براتون طراحی کنم اگه مایلید پیام بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 جلل الخالق عجب فرمی [kkk][kkk]:5::5: ( تو دنیای مجازی همه چی داره ممکن میشه ) منم ازش میخوام کسی نیست قیمت بده؟ من طراحیش کردم قیمت مناسب هم می فروشمش... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوست عزیز میتونم براتون اختصاصی طراحی کنم .در صورت نیاز اعلام کنید. ارادتمند سلام میتونم براتون طراحی کنم اگه مایلید پیام بدید خوشم میاد همه به فکر پول هستید ... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 خوشم میاد همه به فکر پول هستید ... فکر کنم شما نیاز به درخواست تجاری نداشتید. بهتره پست هاتون را در انجمن بزانید نه در قسمت تجاری انجمن. از این به بعد هم درخواست های تجاری شما از قسمت تجاری انجمن حذف خواهد شد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 فکر کنم شما نیاز به درخواست تجاری نداشتید. بهتره پست هاتون را در انجمن بزانید نه در قسمت تجاری انجمن.از این به بعد هم درخواست های تجاری شما از قسمت تجاری انجمن حذف خواهد شد. ببخشید اسپم هست ارسال من.. ممنون از رسیدگی شما به این تاپیک! Share this post Link to post Share on other sites