ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام دوستان کسی سرور مجازی مطمئن(دارای نماد) و ارزان (رم256 مثلا 14000تومان) سراغ داره ؟ :5: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 برای مطمئن من چنین قیمتی ندیدم. من خودم از novinvps استفاده می کنم که عالیه و برای vps خوب با هزینه شما تکنو سرور - سرورهای مجازی هاستینگ دامنه را معرفی می کنم. موفق باشی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) پیدا کردم ///تبلیغات هم نماد2ستاره داره هم قیمت مناسب // نمودم این شیوه جدید شده؟ درخواست تجاری می دید بعد اعلام می کنید فلان جا خوبه؟ این سایت نماد 1 ستاره داره که 2 ستاره ان هم چیزی را نمی رساند نکته دوم این سایت هنوز 1 سال نشده فعالیت داره برای فعالیت های هاستینگ و سرور حداقل بعد از دو سال می شه نظر داد. ویرایش شده در اردیبهشت 93 توسط majid.fathi تبلیغات Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 پیدا کردم ///تبلیغات هم نماد2ستاره داره هم قیمت مناسب // نمودم این شیوه جدید شده؟ درخواست تجاری می دید بعد اعلام می کنید فلان جا خوبه؟ این سایت نماد 1 ستاره داره که 2 ستاره ان هم چیزی را نمی رساند نکته دوم این سایت هنوز 1 سال نشده فعالیت داره برای فعالیت های هاستینگ و سرور حداقل بعد از دو سال می شه نظر داد. نه مجید جان بنده قصد تبلیغ نداشتم دنبال یه وی پی اس خوب بودم که پیدا کردم گفتم بقیه هم استفاده کننgift Share this post Link to post Share on other sites