ارسال شده در اردیبهشت 93 فايل فروش وب سايت فروش محصولات ديجيتال مانند کتاب ، پروژه ، يوزر پسورد، فعالساز نرم افزار ، لينک و حتی لینک دانلود ، مجله اينترنتي ، موزيک ، ويديو و تمامي محصولاتي که انلاين و بصورت اني قابل تحويل هستند. وب سایت امکانات بسیار زیادی دارد که به چند مورد مهم اشاره میکنم.یکی از خصوصیات سایت این است که بسیاری از وب سایت ها را از داشتن قسمت فروش انلاین بی نیاز میکند فکر کنید چه میزان سایت در ایران وجود دارد در فایل فروش همه چیز قابل فروش است. امکانات : _ثبت نام کاربران و ثبت محصول توسط انها _ثبت محصول داراي يوزر و پسورد و لينک _امکان قرار دادن پورسانت براي هر محصول براي استفاده در سيستم بازاريابي با قابليت قرار دادن محصولات سايت در وب سايت ها بصورت ویجت , لینک , دکمه خرید جهت فروش بيشتر و دريافت پورسانت براي صاحبان سايت ها _سيستم عضو گيري و تبليغات هوشمند فايل فروش با امکان معرفي کاربر جديد توسط صاحبان سايتها و دريافت پورسانت _ امکان قرار دادن تبليغات در سايت _سيستم تسويه حساب مشتري _سيستم گزارش تخلف کاربران _ سيستم پیام _اتصال وب سايت فايل فروش به پنل پيامک با شماره اختصاصی _قالب بسيار زيبا باحالت ریسپانسیو با قابليت اضافه شدن اتوماتيک محصول در صورت پایین امدن صفحه _درگاه پرداخت انلاين بانک ملت _وبلاگ اختصاصي فايل فروش _دامين اختصاصی فايل فروش _ هاست ایران _امنیت بالا _ سئو بسیار بالا _داراي بنر فلش , gif بسيار زيبا مناسب تبليغات لود ایجکس محصول با اسکرول کردن صفحه مشخص کنند ی درصد پورسانت هوشمند _ دها امکانات ديگر ... نگاه کنید دوستان سایت کاملا اختصاصی و حرفه ای است من به شما پیشنهاد می کنم خودتان عضو شوید ببنید قیمت طراحی شده ی این سایت سه تومان در آمده ولی خود صاحب سایت در نظر دارد 1800 بفروشد یا اینکه 10 لایسنس و هرلایسنس بر روی یک وبسایت با قیمت 200 تومان فروخته شود دلیل هم اینکار هزینه برای تبلیغات می خواهد اگر دوستان حاظر به سرمایه گذاری هستند مشکلی نیست ادرس سایت: فایل فروش منتظر اعلام قیمت خرید یا میزان سرمایه گذاری شما هستم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 یک اسکریپت وردپرس 120 تومان دارد در همین زمینه فروش می رسد ولی سیستم این کلا متفاوت و پیشرفته تر است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز آیا امکان ارایه Demo در قسمت ادمین رو دارید؟ آیا پس از خرید اسکریپت پشتیبانی خواهد شد؟ آیا اشکالات احتمالی آن در صورت بروز رفع خواهد شد؟ در مورد ارتقا به نسخ بالاتر هم توضیح بفرمایید که به چه صورت خواهد بود؟ با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) بله امکان دمو هست و این سیستم به همراه پشتیبانی و رفع اشکالات هست و همچنین کلیه ی مدارک لازم به اسم شما ثبت شده و با مهر شرکت ارسال می گردد لطفا با ای دی javanshah در یاهو تماس بگیرید ویرایش شده در اردیبهشت 93 توسط javancop Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 می تونید یه دمو بذارید؟ اگر اینجا امکانش نیست لطفا پیام خصوصی کنید. با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام خرید شما به صورت لایسنس هست یا کل سایت را؟ Share this post Link to post Share on other sites