aynalserat

چند مشکل اساسی هنگام انتقال سایت از لوکال به هاست

4 پست در این موضوع

اساتید محترم من سایتم رو روی لوکال هاست درست کردم منتقل کردم به هاست یکی از افزونه هام که اسکرول عناوین مطالب جدید بود توی هاست اسکرول نمی کنه

دومین مشکل هم روی هاست هست هم روی لوکال بوجود میاد و اون اینه که از ماژول mod_news_show_sp2 استفاده می کنم وقتی که میام و ماژول تب ساز mod_sptab رو توی صفحه ای که این افزونه (ماژول mod_news_show_sp2 ) فعاله فعال می کنم ماژول mod_news_show_sp2 درست کار نمی ده و وقتی که روی گزینه تب بعدی کلیک می کنم ناپدید می شه می ره پشت ماژول بالاتر از خودش و دوباره میاد ، این ماژول هم به ماژول mod_sptab حساسه و هم به ماژولی که منوی سایت منو درست کرده و اون ماژول mod_djmenu هست .

اساتید لطفاً راهنمایی کنید .

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

افزونه ها با هم تداخل دارند که یا در صورت امکان باید رفع بشه یا اینکه از افزونه ای جایگزین استفاده بشه

درود

یک سری تاپیک تحت عنوان تداخل jquery تو انجمن هست ولی ظاهرا تنها راه قطعی حذف یکی از افزونه هاست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری