topmihan

چند مشکل در قالبی که دارم طراحی میکنم؟!

4 پست در این موضوع

سلام دوستان

صفحه اصلی

این سایت رو دارم آماده میکنمش

چند مشکل برخوردم که چون اولین تجربه من در طراحی از صفر تا صد قالب هستش نیاز به راهنمایی دارم

1-منو سایت : من میخوام حالت مگا منو پیدا کنه ( یعنی زیر منو ها چند ردیفی بشن ) ولی اصلا نمیدونم چطور!!

2- بعد از نمایش ماژول Art News Ticker در موقعیت Textline نه تنها این ماژول موقعیت خودش رو بهم ریخت بلکه موقعیت منو که در زیر اون بود هم بهم ریخته

3- تب های بخش آخرین ارسال ها رو ببینید

وقتی اسکرول میکنم و این تب ها میخوان از ابلای صفحه عبور کنن از روی منو فیکس بالا میرن البته میدونم با خاصیت پوزیشن درست میشه ولی هرکار کردم نشد

4- بخش تاپ لینک هم از دو بخش ایجاد شده

موقعیت های topalcl و topalcr که مورد اول بخوبی نمایش داده میشه ولی مورد دوم مشکل داره و باز هم هرچه سعی کردم درست نشد

فعلا همین ها

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

متشکرم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

1- برای منو ها باید شما یه استایل و کد منوی مگا منو را بگیرید و برای قالبتون بهینه کنید و استفاده کنید. پیشنهاد اینه چون بار اوب هست منوی آبشاری که زیاد هم تو نت هست براش قرار بدید در صورت نیاز به مگا منو از ماژول های مربوط به این کار استفاده کنید

2- #Textline ارتقاعش را بردارید

3- باید براشون z-index تعریف کنید

4- جای دیویژن ها را تغییر بدید

سلام مجدد

ابتدا عذرخواهم بدین دلیل که چون دیشب موقع تاپیک زدن و بعداز اون همش خطای داون واسه انجمن میداد امروز فکر کردم دیشب ارسال نشده و دوباره ارسال کردم و بعدش دیدم ارسال شده لطفا مسئولین اون یکی تاپیک رو پاک کنن ( ممنون )

خب دوست عزیز من تو تاپیک گفتم اولین تجربه من در طراحی هست پس لطفا یکم مبتدی توضیح بدین

1- کد یا افزونه برای منو رو اگه میشه لینک بدین

2- وقتی ارتفاعشو بر میدارم از اندازه ای که من میخوام بیشتر میشه من میخوام دقیقا در همین کادر خودم قرار بگیره

3- میشه مقداری که با z-index درست میشه رو هم بدین و اینکه دقیقا به کدوم کلاس اختصاص بدم یا اینکه به موقعیتم بدمش؟

4- دیویژن ها رو index.php جابجا کنم؟؟؟؟

ممنون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری