seasen

چگونگیه نحوه ی تغییر مازول ها در قالب رایگان business

4 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

قالب ذکر شده رو نصب کردمو بعد از جستجوهایی تونستم بعضی از ماژول هاشو پیدا کنم(البته شانسی :yeah:)و عکساشو تغییر بدم

ولی چندتا شونو نتونست پیدا کنم

مثل این-

33007584734808238822.jpg

و

اینارو چندتا از گزینه هاشو جدا جدا پیدا کردم-یکجا مگه نباید باشن؟!!توی یه ماژول؟!

14320850219162100290.jpg

و

این ماژولو عکساشو تغییر دادم که واسه زبان فارسی سایت عکسا تغییر کرد ولی وقتی زبان انگلیسیو میزنم عکسای قبلی میاد!!!مگه هر دو از یه ماژول نیستن؟!!

22490894588064203988.jpg

راستی عکس هدر که تو ثصویر قبلی هم هست(چپ بالا) چطور تغییر بدم-تو قسمت عکس ها اصلا چنین تصیری نیست

کلا روشی هست که از رو قالب بشه فهمید اسم ماژول به کار برده شده چیه و بعد رفت تو قسمت ماژول ها یپداش کردو به دلخواه تغییرش داد؟

اینم لینک قالب http://www.takwd.ir/free-templates/قالب-فارسی-رایگان-و-زیبای-JP-Business-برای-جوملا-2.5.html

لطفا کمک کنینgift

ویرایش شده در توسط seasen

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ماژول های زبان انگلیسی با ماژول های زبان فارسی فرق میکنند. برای اینکه این دو دسته ماژول از هم جدا بشن در مدیریت ماژول ها و در قسمت فیلتر ها ( بالای لیست ماژول ها ) انتخاب زبان رو روی English(uk) یا Persian (fa( بزارید.

برای اینکه بفهمید ماژولی که در صفحست کدومه میتونید از موقعیت ماژول بفهمید. برای پیدا کردن موقعیت ماژول کافیه عبارت زیر رو به آخر آدرس سایتتون ضافه کنید. ( اگر نمایش نداد به مدیریت قالب ها برین و در بخش انتخاب ها گزینه نمایش موقعیت های قالب رو فعال کنید )

/?tp=1

ضمنا تصویر لوگو در مسیر زیر قرار داره :

/templates/jp-business/images/t3_logo_light_17.png

موفق باشید

بابت جوابتون خیلی ممنون

چرا وقتی من سایتو به صورت پیش فرض باز میکنم خود به خود ابتدا به زبان انگلیسیش باز میشه؟!!

اینجوری که کلی دردسر واسه ویرایش قسمت انگلیسی وجود داره!!!

آیا کاری میشه کرد همون زبان انگلیسی رو لینک داد به فارسی؟

باید تایپیک جدید درست میکردمواسه این سوال؟

بابت جوابتون خیلی ممنون

چرا وقتی من سایتو به صورت پیش فرض باز میکنم خود به خود ابتدا به زبان انگلیسیش باز میشه؟!!

اینجوری که کلی دردسر واسه ویرایش قسمت انگلیسی وجود داره!!!

آیا کاری میشه کرد همون زبان انگلیسی رو لینک داد به فارسی؟

باید تایپیک جدید درست میکردمواسه این سوال؟

برای اینکه زبان پیشفرض فارسی باشه باید به مدیریت زبان ها برین و در مدیریت زبان ها به بخش " زبان ها - سایت " برید و در اون جا زبان پیشفرض رو روی فارسی بگذارید

با برداشتن ماژول های انگلیسی و غیرفعال کردن پلاگین چندزبانه ، زبان انگلیسی رو غیرفعال کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری