mhk1367

رفع مشکل یک افزونه و بهینه سازی آن

5 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

در تبلیغات شما مجبورید لینک ها را در جاهای مختلف سایت قرار دهید و احتمال کلیک و مشاهده بسیار کم است من با کمی تغییر در یکی از افزونه ها کاری کردم لینک دانلود مخفی شود و بعد از کلیک روی لینک و بعد از بستن پنجره لینک نمایش داده شود یه خوبیه دیگش م اینه که میتونیم لینک jdownloads را بهش میدم و اون را نشون میده ولی مشکلم اینه که فقط وقتی روی اسم فایل کلیک کنی به مرحله بعد دانلود برای جی دانلود میره و هرجای دیگه حتی کلمه دانلود هم کلیک کنی یه صفحه ارور باز میشه کسی میتونه راهنمایی کنه چی کار کنم هر کدام از لینک ها را چک کنید چنین حالتی داره مثلا: افزونه بکاپ گیری akeeba backup pro ver 3.10.2

[ATTACH=CONFIG]6393[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط mhk1367
آپلود عکس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
لینک درست قرار ندادید.این لینکی هست که شما روی دکمه دانلود گزاشتید:

404 - صفحه مورد نظر یافت نشد

سلام و ممنون از توجه شما

شما حالا بجای کلیک روی کلمه دانلود و یا جاهای دیگه فقط روی اسم فایل مثل آموزشی که برای اعضا گذاشتم اقدام کنید می بینید که دانلود می شود ولی هر جای دیگه را کلیک کنی لینک ارور ظاهر می شود.

آموزش دانلود از سایت

دوست عزیز مثل اینکه کدی رو اشتباه وارد کردین. ( در فایل های PHP )

کد طوری هست که به جای اینکه کد html رو اجرا کنه ، اون رو به عنوان یک رشته یا String تفسیر میکنه.

اگر دقت کنید در آخر باکس دانلود که بعد از بستن پنجره نمایان میشه متن اینطوریه :

[color="#FF0000"]">[/color]برای دانلود روی اسم فایل کلیک کنید

که بهش قرمز رنگ مربوط به کد html هست

ضمنا به این دلیل لینک اسم فایل درسته که یه لینک سالم توی لینک خراب وجود داره یعنی :

<a>
   [color="#008000"]<a>
   </a>[/color]
</a>

کدی رو که تغییر دادین قرار بدین تا بررسی و رفع اشکال بشه

امتحان کردم. مثل قبل است. در ضمن دوست عزیز این افزونه ایی بوده که کاربران بعد از لایک تو فیسبوک لینک بهشون نشون داده می شد من تغییرش دادم و بجای لینک فیسبوک لینک تبلیغ خودم را گذاشتم و زبان را هم درست کردم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری