javancop

همکاری با چند نفر در کشور های چین ، امارات ، آمریکا و انگلستان

2 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان شرکت ما برای یک سری خرید کالا نیاز دارد که در کشور های چین ، امارات ، آمریکا و انگلستان یک نماینده داشته باشد

که این نماینده بررسی شرکت و اطلاعا رسانی آن به ماست

لطفا دوستانی که در این چنین کشور هایی هستند به من پیام بدهند که باهم گفت و گویی داشته باشیم

اين دوستان به ادرسي كه ما برايشان مي دهیم باید بروند و مرسوله ی پستی را دریافت و بررسی کنند

ویرایش شده در توسط javancop

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام دوستان شرکت ما برای یک سری خرید کالا نیاز دارد که در کشور های چین ، امارات ، آمریکا و انگلستان یک نماینده داشته باشد

که این نماینده بررسی شرکت و اطلاعا رسانی آن به ماست

لطفا دوستانی که در این چنین کشور هایی هستند به من پیام بدهند که باهم گفت و گویی داشته باشیم

اين دوستان به ادرسي كه ما برايشان مي دهیم باید بروند و مرسوله ی پستی را دریافت و بررسی کنند

با سلام به شما من هفته آینده به آمریکا مهاجرت میکنم 09384609575 و k_irantalab2002@yahoo.com