ارسال شده در خرداد 93 سلام من یه انجمن دارم با آمار زیر: موضوع ها 8,577 نوشته ها 19,946 کاربران 9,214 و با سه دامنه اختصاصی و یه هاست یه گیگ چند وقته که کار جدیدی رو شروع کردم و نمیتونم مدیریتش کنم و میترسم روز به روز از آمارش کم بشه حالا میخوام به کسی که میتونه انجمن رو مدیریت کنه بفروشم. درصورتی که میتونین مدیریت کنین پیام بدین تا آدرس انجمن رو بفرستم. به بیشترین قیمت هم فروخته میشه ----------------------------------------------------------------- درضمن اگه سایتی هم دارین که مدیریتش خیلی زمان نخواد من معاوضه میکنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 برای من قیمت رو و ادرس رو پ خ کنید لطفا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام برای منم قیمت رو و ادرس رو پ خ کنید لطفا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 برای من قیمت رو و ادرس رو پ خ کنید لطفا پیام خصوصی فرستاده شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلامبرای منم قیمت رو و ادرس رو پ خ کنید لطفا پیام خصوصی فرستاده شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 با سلام لطفا قیمتی پیشنهادی خود را بفرمایید. تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 با سلاملطفا قیمتی پیشنهادی خود را بفرمایید. تشکر سلام پ خ شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام لطفا آدرس و قیمت رو بفرستین ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلاملطفا آدرس و قیمت رو بفرستین ممنون پیام خصوصی فرستاده شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام قیمت ؟ پیام خصوصی فرستاده شد Share this post Link to post Share on other sites