ارسال شده در خرداد 93 با عرض سلام خدمت دوستان! امروز سایت جومسی مرکز فروش قالب های تجاری جوملا به صورت آزمایشی افتتاح شد! خوشحال میشم پیشنهادات و انتقادات خودتون رو در این رابطه توی همین تاپیک با من در میون بزارین! فروش قالبهای تجاری فارسی جوملا 1.5 و 2.5 . 3 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 رنگ فونت آمار بازدید رو عوض کنید الان اصلا معلوم نیست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 چشم! در اولین فرصت.! -------------------------------- نظر پیشنهاد و انتقاد دیگه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 لوگوی سایت افتضاحه تصویر بهتری طراحی کنید و حاشیه png را کامل اصلاح کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) با سلام در صورت تمایل طراحی لوگو رو براتون انجام میدم در صروت تمایل پ. خ ارسال کنید تا در مورد هزینه صحبت کنیم. ویرایش شده در خرداد 93 توسط Aryan.a Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 تبریک میگم برا شروع خوبه امیدوارم محتوای قابل توجهی توش بذاری ( افزونه ) اگه در مرحله ازمایشیه ایرادش فقط لوگوشه ... درکل برات بچرخه:128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 دوستای گلم ممنونم از نظراتتون! همگی لطف کردین. در مورد لوگو قبول دارم. چون همینجوری زدم. فقط اگه میشه یه راهنمایی ازتون میخواستم. میشه بگین چه راهی بهتره برای اینکه بتونم قالب ها رو به فروش برسونم و از بهترین راه برای درگاه پرداخت گذاشتن کدومه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 من k2store و j2store را پیشنهاد می کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 آقا مچید جایی هست که آـموزش اینارو کامل داشته باشه؟ و اینکه بشه به درگاه پی لاین متصل کرد؟ Share this post Link to post Share on other sites