alisajadi

مشکل در حذف افزونه

17 پست در این موضوع

سلام

من دو تا افزونه داشتم که پاک نمیشدن

تصمیم گرفتم از طریق سی پنل پوسه کامپوننت افزونه ها رو حذف کنم که باز هم حذف نشدن

اما ی***ون (نمیدونم yekishoon کجاش حرف بدیه) ارورش به:

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/tiaragro/public_html/components/com_invoices/helpers/helpers.php in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/invoices.php on line 23

Warning: require_once(/home3/tiaragro/public_html/components/com_invoices/helpers/helpers.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/invoices.php on line 23

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/tiaragro/public_html/components/com_invoices/helpers/helpers.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/invoices.php on line 23

تغییر کرد و قبلش ارور زیر رو داشت:

Fatal error: Class 'JHtmlBehavior' not found in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/views/invoices/view.html.php on line 61

لطفا راهنمایی کنین

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
از داخل دیتابیس چطور ؟

نمیدونم

میشه لطف کنین و بفرمایین باید چیکار کنم؟

ممنون

از طریق phpmyadmin وارد پایگاه داده سایتتون بشید . جدول extensions رو باز کنید . در صفحه جدید افزونه مورد نظرتون رو پیدا کنید . کنار هر سطر ضربدر قرمز داره بزنید پاک میشه .

یا اینکه تیک بزنید و Drop رو انتخاب کنید .

توجه !! در انجام این روش دقت کنید جداول دیگه پاک نشه

اما توصیه میکنم ( تاکیدی ) دوباره افزونه رو نصب کنید و از طریق خود مدیریت جوملا اقدام به حذف اون کنید . این روش ها برای مواقع خاص هست که افزونه ها به عملکرد سایت لطمه وارد کنه :)

من دو تا افزونه رو از طریق پی اچ پی مای ادمین حذف کردم چون از طرق مدیریت جوملا حذف نمیشد.اما پس از اینکه دو تا افزونه رو از طریق پی اچ پی مای ادمین حذف کردم هنوز افزونه ها در لیست کامپوننت ها موجوده.اما وقتی روی یکی از کامپوننت هایی که حذف کردم کلیک میکنم ارور زیر میاد:

Joomla!

500 - یک خطا رخ داده است

Table 'name jadavel_categories' doesn't exist SQL=SELECT a.* FROM `name jadavel_categories` AS a ORDER BY ordering asc Table 'name jadavel_categories' doesn't exist SQL=SELECT a.* FROM `name jadavel_categories` AS a ORDER BY ordering asc LIMIT 0, 20 Table 'name jadavel_categories' doesn't exist SQL=SELECT a.* FROM `name jadavel_categories` AS a ORDER BY ordering asc

برگشت به کنترل پنل

و وقتی روی کامپوننت دیگری که حذف کردم ارور زیر میاد:

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/tiaragro/public_html/components/com_invoices/helpers/helpers.php in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/invoices.php on line 23

Warning: require_once(/home3/tiaragro/public_html/components/com_invoices/helpers/helpers.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/invoices.php on line 23

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/tiaragro/public_html/components/com_invoices/helpers/helpers.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/tiaragro/public_html/administrator/components/com_invoices/invoices.php on line 23

این کامپوننت ، پلاگین هم داره . افزوه به طور کامل پاک نشده هنوز . در همون پایگاه داده از طریق عنوان سرچ کنید و همه رو پاک کنید .

1 کاربر پسند دیده است

این کامپوننت ، پلاگین هم داره . افزوه به طور کامل پاک نشده هنوز . در همون پایگاه داده از طریق عنوان سرچ کنید و همه رو پاک کنید .

خیلی ممنونم از راهنماییتون و بهتون اعتبار اضافه کردم.

فقط میشه کامل تر توضیح بفرمایین که در کجا و چه چیزی سرچ کنم؟

com_invoices ترکیب یک کامپوننت و یک پلاگین هست و برای کارکرد به هر دو مورد نیاز داره . شما برای حذف این افزونه باید همه این موارد رو حذف کنید . هم فایل در هاست و هم جداول در پایگاه داده . شما دنبال invoices باشید . باید اثری ازش مونده باشه :)

com_invoices ترکیب یک کامپوننت و یک پلاگین هست و برای کارکرد به هر دو مورد نیاز داره . شما برای حذف این افزونه باید همه این موارد رو حذف کنید . هم فایل در هاست و هم جداول در پایگاه داده . شما دنبال invoices باشید . باید اثری ازش مونده باشه :)

هنوز تو لیست کامپوننت ها هست ولی این دفعه نوشت کامپوننت پیدا نشد.

اگه بخوام دو باره نصب کنم کامپوننت رو مشکلی پیش نمیاد؟

چطوری میتونم نام کامپوننت رو از لیست کامپوننت ها حذف کنم؟

بحث ما همچنان در phpmyadmin هست . نه جوملا .

مشکلی نیست . مجددا نصب کنید . و از خود جوملا اقدام به حذف کنید .

ارسال شده در (ویرایش شده)

بحث ما همچنان در phpmyadmin هست . نه جوملا .

مشکلی نیست . مجددا نصب کنید . و از خود جوملا اقدام به حذف کنید .

باز ارور " نصب کامپوننت: تابع db یک سری ایراد دارد " اومد

ویرایش شده در توسط alisajadi

قابل ذکره که فقط همین کامپوننت ایراد داره و از افزونه ها خریدم

آقای دلجو هم فرمودن که مشکل از جوملاست

قابل ذکره که فقط همین کامپوننت ایراد داره و از افزونه ها خریدم

آقای دلجو هم فرمودن که مشکل از جوملاست

اگر موقع نصب کامپوننت با خطای ( نصب کامپوننت: تابع db یک سری ایراد دارد ) مواجه میشید در دیتابیستون به جدول assets برید و رکورد مربوط به کامپوننتی رو که میخواید نصب کنید پیدا کنید و حذفش کنید

سپس مجددا کامپوننت رو نصب کنید

اگر موقع نصب کامپوننت با خطای ( نصب کامپوننت: تابع db یک سری ایراد دارد ) مواجه میشید در دیتابیستون به جدول assets برید و رکورد مربوط به کامپوننتی رو که میخواید نصب کنید پیدا کنید و حذفش کنید

سپس مجددا کامپوننت رو نصب کنید

خیلی ممنون

ولی من با دیتابیس و اینا آشنا نیستم و منظورتون رو از متن زیر نفهمیدم

در دیتابیستون به جدول assets برید و رکورد مربوط به کامپوننتی رو که میخواید نصب کنید پیدا کنید و حذفش کنید

لطفا بیشتر راهنمایی کنید

ممنون

خیلی ممنون

ولی من با دیتابیس و اینا آشنا نیستم و منظورتون رو از متن زیر نفهمیدم

در دیتابیستون به جدول assets برید و رکورد مربوط به کامپوننتی رو که میخواید نصب کنید پیدا کنید و حذفش کنید

لطفا بیشتر راهنمایی کنید

ممنون

باید وارد php my admin بشید و دیتا بیس سایت خودتون را باز کنید یه سری جدول داره جدول مورد نظر را پیدا کنید و کاری که صابر گفت را انجام بدید.

دیگه نمیشه اینو ساده توضیح داد. بهتون پیشنهاد می کنم اگه آشنایی ندارید به یکی از دوستانی که تواناییش را داره دسترسی بدید تا براتون انجام بدن

باید وارد php my admin بشید و دیتا بیس سایت خودتون را باز کنید یه سری جدول داره جدول مورد نظر را پیدا کنید و کاری که صابر گفت را انجام بدید.

دیگه نمیشه اینو ساده توضیح داد. بهتون پیشنهاد می کنم اگه آشنایی ندارید به یکی از دوستانی که تواناییش را داره دسترسی بدید تا براتون انجام بدن

این رو نمیفهمم

جدول assets و رکورد مربوط به کامپوننت

دو تا جدول assets پیدا کردم.هر دو تاش رو پاک کنم؟

منظور از رکورد چیه؟

شما به پیشوند جداول خودتون اول نگاه کنید و ببینید سایتتون از کدوم جداول استفاده میکنه و بعد طبق اون وارد جدول assets بشید

بعدش در داخل جدول ردیفی رو که ستون name اون برابر با کامپوننت شما هستش حذف کنید

توجه: اگر تجربه کافی در کار با دیتابیس ندارید قبلش حتما از جدول خودتون بک آپ بگیرید بعد تغییرات رو بدید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری