nikdad

مشکل با کامپوننت RS Form

9 پست در این موضوع

با سلام

من در سایتم از کامپوننت RS Form استفاده کردم. می خوام وقتی کاربر در سایتم فرم را پر کرد یک نسخه از فرمش به ایمیلم ارسال بشه. درخواست راهنمایی دارم.

من ایمیل مدیر ست کردم اما هیچ ایمیلی نمیاد

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال ایمیل اول باید تنظیمات ایمیل در پیکربندی جوملای شما درست باشه بعد هم از طریق فرم ساز میتونید همه اطلاعات رو به ایمیل خودتون ارسال کنید

برای اینکه نسخه ای از فرم براتون ارسال بشه در تنظیمات ایمیل فرمساز در قسمت متن ایمیل به این شکل باید کدها رو بسته به نامهایی که به فیلدهای خودتون دادید وارد کنید مثلا فیلد پیام با نام msg به شکل زیر میشه

پیام: {msg:value}

برای ارسال ایمیل اول باید تنظیمات ایمیل در پیکربندی جوملای شما درست باشه بعد هم از طریق فرم ساز میتونید همه اطلاعات رو به ایمیل خودتون ارسال کنید

برای اینکه نسخه ای از فرم براتون ارسال بشه در تنظیمات ایمیل فرمساز در قسمت متن ایمیل به این شکل باید کدها رو بسته به نامهایی که به فیلدهای خودتون دادید وارد کنید مثلا فیلد پیام با نام msg به شکل زیر میشه

پیام: {msg:value}

میشه بیشتر توضیح بدید؟

منظورتون از پیکربندی ایمیل فقط تنظیک کردن یک ایمیل در بخش مدیریت جوملاست؟

باید وارد قسمت propertise بشید و گزینه admin email را باز کنید.

گزینه edit email text را بزنید و متن ایمیل مورد نظر را وارد کنید.

برای آیتم های ورودی هم به صورت زیر قرار بدید

مثلا یه فیلد که نام را می گیره به اسم Name ساختید

{Name:caption}:{Name:value}

سلام وقت بخیر همین کار رو برعکس چطوری هست مثلا یک نسخه از فرم برای خود شخص ارسال کنند هم ایمیل بشود با توجه به اون ایمیل که ثبت کرده در فرم !!!

سلام وقت بخیر همین کار رو برعکس چطوری هست مثلا یک نسخه از فرم برای خود شخص ارسال کنند هم ایمیل بشود با توجه به اون ایمیل که ثبت کرده در فرم !!!

کاری رو که جناب فلاح گفتن در بخش user email انجام بدید

کاری رو که جناب فلاح گفتن در بخش user email انجام بدید

رفیق این که جناب فلاح فرمودند ارسال به خودم میکنه من میخوام به همون کاربر نسخش ارسال بشه

رفیق این که جناب فلاح فرمودند ارسال به خودم میکنه من میخوام به همون کاربر نسخش ارسال بشه

کاری که جناب فلاح گفتن در بخش admin email هست که برای خود مدیر هست ولی بخشی که من گفتم user email هست یعنی کاربری که فرم رو ارسال میکنه

کاری که جناب فلاح گفتن در بخش admin email هست که برای خود مدیر هست ولی بخشی که من گفتم user email هست یعنی کاربری که فرم رو ارسال میکنه

تشکر!!!

ببخشید اشتباه از بنده بوده در جریانش نبودم !!!

حل شــــــــــــــــد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری