aminweb

مشکل در دامنه و منوی اصلی!

8 پست در این موضوع

با سلام

سایتم صفحه اصلی رو دوجور باز میکنه که در یک حالت نیمی از ماژول ها فراخوانی نمیشه

اولین حالت که در آن برخی از ماژول ها هم فراخوانی نمیشه خود نام دامنه است:مثال : www.url.ir

دومین حالت که ماژول ها هم فراخوانی میشه با کلیک بر روی منوی صفحه اول یا صفحه اصلیست که میره به لینک : www.url.ir/fa

در صورتی که من از یک زبان استفاده میکنم

ممنون میشم علت این امر توضیح دهید تا حلش کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگر هم از افزونه ی سئوی استفاده میکنید ، غیرفعالش کنید و باز چک کنید. (یه بار کشتون هم خالی کنید)

منو هاتونو چک کنید ببینید رو چه زبانی اضافه کردین،اگه سایتتون فارسی هست ماژول ها و منو هاتونو رو گزینه فارسی بزارید.

اگه لینک سایاوتو بدید بیشتر میتونم راهنمایی کنم

به خاطر sh404sef هست.غیر فعالش کنید .چون امروز یک دیگه از کاربران همین مشکل رو داشت و از sh404sef استفاده میکرد.

شما اگر از امکانات سئویی خود جوملا استفاده کنید نیازی به این ها نیست.

دو نمونه از مشکلات سئویی که در صفحه اصلی هست و هیچ موقع این افزونه ها درستش نمیکنند :

1- اصلا تگ H1 نداره صفحه اصلی . در صورتی که تگ H1 برای عنوان صفحه به کار میره

2- توضیحات متا یا meta description برای صفحه اصلی تعریف نشده.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری