nafise68

روش استفاده از انجمن ساز کنیا

15 پست در این موضوع

سلام به همه

من برنامه نویس asp هستم و تازه جوملا رو شروع کردم...یه قالب آماده رو دانلود کردم و روی سایتم قرار دادم (قالب رایگان پلاس (plus) - joomla template قالب جوملا) انجمن ساز کنیا رو هم دانلود کردم ..ولی نمیدونم باید چیکار کنم چه طوری باهاش کار کنم

میشه از دوستان کسی راهنمایی کنه ؟؟؟ ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ابتدا ورودتون رو به جمع کاربران انجمن جوملای ایران خوش آمد عرض میکنم gift

منظورتون انجمن ساز کیوننا هست؟

از بخش " مدیریت -> کامپوننت ها -> کامپوننت انجمن ساز kunena " میتونید انجمن رو مدیریت کنید.برای نمایش دادن انجمن هم باید به مدیریت منو ها برید و یک منو از نوع نمایش انجمن کیوننا بسازید.

این آموزشات هم در روند مدیریت سایت میتونه بهتون کمک کنه : آموزش فارسی جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته

موفق باشید

مرسی وحید بابت لینک آموزشی که داده بودی..من انجمن ساز کیوننا رو که دانلود کردم کجا نصبش کنم ؟؟ در واقع این مسیری که دادی (مدیریت -> کامپوننت ها -> کامپوننت انجمن ساز kunena) من نمیدونم کجاست..من وارد پنل مدیریتی سایتم که میشم صفحه زیر رو دارم که نمیدونم باید برای نصب انجمن ساز کیوننا کجا برم..[ATTACH=CONFIG]6532[/ATTACH]

باید به مدیریت افزونه ها برید. یا از سمت چپ ( quick icons ) یا منوی افزونه ها -> مدیریت افزونه ها. بعد کیوننا رو نصب کنید

مرسی وحید...

وحید جان ، من بعد از نصب کیوننا ، او ل مسیری که توی عکس 1 هست رو رفتم و بعد از کلیک روی گزینه نوع آیتم منو ، گزینه های عکس 1- رو دیدم ولی کامپوننت کیوننا نبود تا بخوام انتخابش کنم ..بعد مسیری که توی عکس 2 و 2- هست رو رفتم ...میشه بگین که کجا رو اشتباه کردم( کیوننا رو هم نصب کردم درست، توی کامپوننت هام هستش ) یه عکس هم از زیر گزینه های گزینه منو ها گذاشتم ..میشه بگی چه مسیری رو باید برم؟

[ATTACH=CONFIG]6536[/ATTACH]

اینم عکساش:

[ATTACH=CONFIG]6537[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]6538[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]6539[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]6540[/ATTACH]

خوب من الان چک کردم. با نصب کیوننا ، یه منو با نام Kunena Forum در کنار منو اصلی ایجاد میشه ( یعنی آیتم نیست. منو هست و شامل چند آیتمه )

از طرفی هم برای ایجاد منو هم یه گروه از انواع منو به نام Kunena Forum این لیست اضافه میشه.

احتمالا کیوننا درست نصب نشده.

توصیه میکنم نصب از وب رو در مدیریت افزونه ها فعال کنید و بصورت آنلاین اقدام به نصبش کنید.

موفق باشید

سلام وحید جان

خیلی ممنون بابت راهنمایی هات...

من روی هاست دارم کار میکنم نه لوکال.. بسته نصبی کیوننا رو داخل مسیر /home/drbackup/public_html/tmp/ کپی کردم بعد اکسترکت کردم بعد توی مدیریت افزونه ها نصب از پوشه رو انتخاب کردم و مسیر

/home/drbackup/public_html/tmp/install/ رو وارد کردم (وقتی بسته نصبی رو اکسترکت کردم پوشه install رو داشت ) بعد پیغام داد که پلاگین نصب شد ولی بازم مثه قبل توی منوها کیوننا رو ندارم البته توی مدیریت کامپوننت ها کیوننا رو میاره و وقتی حالتش رو روی فعال قرار میدم پیغام میده که الحاق شما با موفقیت منتشر شد و زیرش هم هشدار : JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING رو میده ....

یه چیزه دیگه اینکه داخل configuration.phpهم مقدار $tmp_path برابر '/home/drbackup/public_html/tmp هستش..

بعد فایل های اکسترکت شده کیوننا رو از روی هاست پاک کردم .تا دوباره نصب کنم. بعد اینبار توی مراحل نصب، گزینه بارگذاری فایل بسته نسبی رو زدم و فایل زیپ کیوننا رو از روی سیستم وارد کردم .روی هاست آپلود شد ولی بازم توی منو کیوننا رو ندارم...نمیدونم مشکل از کجاست ..میشه کمک کنین؟ اگه واستون مقدوره ، این ایمیل منه :nafiseh.pn@gmail.com یه ایمیل واسم بفرستین تا من اطلاعات هاست و مدیریت جوملام رو بدم تا شما یه نگاهی بندازین..

سلام

متن های بعضی از قسمت های انجمن کیوننا انگلیسی هستش ..چه طور میتونم به فارسی تبدیلش کنم ؟

خود انجمن هم چپ چین هست چه طوری میشه راست چینش کنم ؟

اینم لینکش انجمن دکتر بک آپ :: Category Index

ممنون از همه

نسخه

Kunena 3.0.5 هستش..فکر نکنم مشکلی داشته نسخه ، چون یکی از همکاراتون نصب کرده واسم..مرسی

مشکلی نداره.

کیوننایی که روی سایت شما نصب شده آخرین نسخه ی کیوننا هست و نسخه ای هست که خود سازندهخ ارائه میده.

به همین دلیل زبانش فارسی نیست و قالب بخش سایتش راست چین نیست.

زبانش که با نصب بسته ی فارسی ساز حل میشه. از لینک زیر میتونید فارسی ساز رو دانلود کنید :

دانلود فارسی ساز کیوننا نسخه 3.0.5 از آپلودسنتر انجمن جوملای ایران

برای قالبش هم میتونید فایل های قالب بسته ای که مهندس صدیقی گفتن رو جایگزین فایل های قالب کیونناتون کنید یا اینکه از قالب های راست چین شده موجود در نت استفاده کنید.

قالب زیبایی هم در تاپیک زیر توسط کاربر عزیزsdns ، قرار داده شده که میتونید ازش استفاده کنید :

هدیه قالب فیروزه برای انجمن ساز کیوننا (فارسی)

موفق باشید

مرسی وحید جان بابت راهنمایی های همیشه مفیدت...

مواردی که گفتی حتما پیگیری و انجام میدم..

همیشه پیروز و شاد باشی..

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری