vahida368

مشکل در برخصی صفحات سایت

6 پست در این موضوع

سلام و خسته نباشید

در برخی صفحات سایت نوار اسکرول پایین صفحه ظاهر میشه و وقتی تا اخر سمت چپ میکشی یه متنی را نوشته

مثلا صفحه زیر

برداشت اول - سایت هواداران

قالب تجاری که گرفتم ریسپانسیو هست

چطور میتونم مشکل را برطرف کنم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

این قالب رو از کجا خریداری کردید؟

این قالب شما از سایت های روسی دانلود شده و نسخه اصلی نیست.

در مورد این مشکل قبلا در انجمن بحث شده و میتونید از لینک زیر این مشکل رو پیگیری کنید.

‫روسی site:joomlaforum.ir‬‎ - Google Search

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط jeneral

متوجه نشدم چطوری لینکهای روسی را پاک کنم

میشه بیشتر و دقیق تر توضیح بدید؟

اصلا این قالب ک خریدم مشکل داره؟ اگر داره زودتر بگید که به فروشنده بگم

از نظر قرارگیری موقعیت ها چند مورد دیگه این قالب را انتخاب و خریداری کردم

برای حذف لینک های روسی این رو بخونید : بالاخره پیدا و حذف شدند:روش حذف لیکنهای "رمزگذاری شده " و به زبان روسی

قالب شما قالب نال شده هست. قالب نال شده قالبی هست که سازنده اون رو بصورت تجاری عرضه میکنه و یه سری میان اون رو از حالت تجاری خارج میکنن و کد های خودشون رو در قالب میگذارند.

بعضی اوقات این کدها تنها به کدهای روسی یا کد تبلیغ نالر ختم نمیشه و ممکنه کد های آسیب رسان دیگه هم در قالب باشه که سبب کاهش سطح امنیت سایت بشه و اگر امنیت هاستتون قوی باشه و بفهمن که سایت شما از لحاظ امنیت مشکل داره و ممکنه به بقیه سایت های سرور هم آسیب برسونه ، هاست شما بلوک میشه و شما باید کد مخرب رو که بهش شل میگن رو پیدا کنید و حذفش کنید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری