ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) مجموعه جامع آموزشی جومفیش - 66 گیگابایت محتوای آموزشی طراحی سایت و برنامه نویسی مرتبط از موسسات معتبر جهانی جومفیش | جوم فیش ، عرضه محصولات ارزان جوملا و وردپرس 16 دی وی دی + هزینه پست فقط 60000 تومان جومفیش - مجموعه جامع آموزشی جومفیش - 66 گیگابایت محتوای آموزشی طراحی سایت و برنامه نویسی مرتبط | گرافیک و طراحی ویرایش شده در تیر 93 توسط atkmilad Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 آموزش حرفه ای پی اچ پی آموزش css و css3 آموزش اچ تی ام ال 5 آموزش تبدیل پی اس دی به قالب آموزش حرفه ای دروپال آموزش های وردپرس آموزش حرفه ای جوملا آموزش سئو آموزش تجارت الکترونیک و عناوین دیگر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 سلام عزیز من علاقه مند دریافت این بسته هستم. لطف می کنید یه مقدا بیشتز از محتویاتش بگید؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 سلام عزیزمن علاقه مند دریافت این بسته هستم. لطف می کنید یه مقدا بیشتز از محتویاتش بگید؟ ان شاءالله تا یکی دو روز آینده محتوای بسته روی سایت www.joomfish.ir منتشر می شود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 فهرست محتوای محصول بر روی سایت قرار گرفت: جومفیش - مجموعه جامع آموزشی جومفیش - 66 گیگابایت محتوای آموزشی طراحی سایت و برنامه نویسی مرتبط | گرافیک و طراحی Share this post Link to post Share on other sites