ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) باسلام قبل از هر چیز مشخصات خود سایت رو بگم! تاریخ راه اندازی : 17 آذر، 1392 تعداد بازدید روزانه : میانگین 600 تا تعداد بازدید کننده روزانه : میانگین 250 تا تبلیغات: دارای یک ماه تبلیغ بنر در یک سایت معروف و پر بازدید (روزانه 3000 بازدید) ورودی گوگل : میانگین روزی 100 تا تعداد مطالب : 17 تا تعداد نظرات تایید شده : 12 تا درآمد : حدود 20 تومن ماهانه هاست : 500 مگابایت یکساله از میهن وب هاست سیستم مدیریت: نیوک 8.3 سیستم ضد هک و ایمن + تغییر نام صفحه مدیریت جهت امنیت بالا. دامنه : تاریخ انقضاء: 17 آذر، 1393 141 روز باقی مانده است و دارای رتبه 2/100/000 در الکسا و 35000 در ایران هزینه: به جزء هزینه هاست و دامنه که سالانه می باشد هزینه دیگری ندارد. مشخصات سرور: LiteSpeed محل سرور : Germany [IMG] امکانات اضافی : فروش به همراه واگذاری تمامی ریتم ها وی اس تی ها و مطالب دیگر + تعداد 3 بنر طراحی شده حرفه ای + یک وبلاگ در بلاگفا به ادرس دامنه سایت ritmsara.blogfa.com با رتبه عالی و اما دلیل فروش... اگر دقت کرده باشید سایت حدود 7 ماهی میشه که راه اندازی شده و در این مدت فقط 17 مطلب منتشر شده در سایت داریم! مطمئن هستم که شما خودتون هم بهتر از من میدونید که یک سایت موسیقی با این الان باید حداقل 150 مطلب منتشر شده داشته!!! پس دلیل اول و اصلی از فروش سایت عدم داشتن زمان کافی برای رسیدگی به سایت می باشد. قیمت: 110 هزار تومن درمورد قیمت هم بگم که واقعا منصفانه گفتم چون دامنه های مسخره ای رو با رتبه 19 میلیون در الکسا قیمت های واقعا زیادی روشون گذاشتن.ولی میشه با مشتری کنار اومد. اما این سایت با این دامنه خوب به نظر خودم ارزش زیادی داره خودم قصد کارکردن روش رو داشتم اما وقت این اجازه رو نمیده و کمتر میتونم رسیدگی کنم.پس بهتره یکی روش وقت بزاره و قول میدم یکی از بهترین ها توی موسیقی بشه. آدرس : ریتم سرا | ریتم های شاد ایرانی | وی اس تی | آموزش ارگ ________________________ دامنه مناسب برای دانلود فیلم و سریال ثبت شده در اکثر موتور های جستجو نظیر گوگل ، الکسا ، بینگ و ... و دارای کلمات کلیدی برای شناسایی گوگل و دیگر جستجوگر ها تاریخ انقضاء دامنه : 1394/04/30 قیمت فقط : 30.000 تومان آدرس دامنه : وبسایت دانلود فیلم و سریال takpar9@yahoo.com ویرایش شده در مرداد 93 توسط ritmsara.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 به خریدار واقعی تخفیف داده میشه:128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 به دلیل حل شدن مشکل مالی قیمت کاهش شدید یافت. قیمت فقط:110 هزار تومان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 دامنه dl-film.ir فقط 20 هزار تومن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 میدونم مال خیلی وقت پیشه ولی هنوز هس این سایته؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 09396881443 تماس بگیرید ممنون Share this post Link to post Share on other sites