rem91

نصب دو قالب بر روی یک هاست

6 پست در این موضوع

با سلام

من یک سایت برای یک شرکت تجاری طراحی کردم که بخش فروشگاهی هم دارند

آدرس هم به طور مثال xx.com من می خواهم از دو قالب استفاده کنم یک قالب شرکتهای تجاری تا معرفی شرکت باشد و یک قالب فروشگاهی

برای فروش محصولات.

ایا احتیاج به ساب دامین داریم مثلا shop.xx.com و یا راه حل دیگری دارد

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
با سلام

من یک سایت برای یک شرکت تجاری طراحی کردم که بخش فروشگاهی هم دارند

آدرس هم به طور مثال xx.com من می خواهم از دو قالب استفاده کنم یک قالب شرکتهای تجاری تا معرفی شرکت باشد و یک قالب فروشگاهی

برای فروش محصولات.

ایا احتیاج به ساب دامین داریم مثلا shop.xx.com و یا راه حل دیگری دارد

با تشکر

میتونید از کامپوننت های فروشکاه ساز استفاده کنید و قالب صفحه های فروشگاه رو یک قالب دیگه بذارید

یا این که میتونید با استفاده از بسته های نصبی یه فروشگاه تو ساب دامین درست کنید

لطفا بیشتر توضیح دهید

اگر دو قالب نصبی داشته باشم باید چه کاری انجام دهم

فروشگاه ساز ها به صورت یک کامپوننت روی سایت شما نصب میشه و با ایجاد یک منو کاربر به قسمت فروشگاه وارد میشه . قالب فروشگاه ساز ها قابل تغییر هست و به قالب سایت ربطی نداره . این برای وقتی هست که شما از یک سایت جوملایی بخواید استفاده کنید . مدیریت راحت تر سایت از مزایای این روش هست .

اما شما میتونید یک ساب دومین بسازید و یک سایت مجزای دیگه که فروشگاه شما رو میسازه درون اون نصب کنید و در سایت اصلی لینک کنید . در واقع شما یک سایت اصلی و یک سایت فروشگاه جدا از هم دارید . ( حالتی که سوال شماست )

با سلام خدمت شما و با تشکر از راهنمایی خوب شما

در این حالت که بخواهیم چندد ساب دامین داشته باشیم آیا باید به همان تعداد دیتابیس نیز داشته یاشیم یا نه

با سلام خدمت شما و با تشکر از راهنمایی خوب شما

در این حالت که بخواهیم چندد ساب دامین داشته باشیم آیا باید به همان تعداد دیتابیس نیز داشته یاشیم یا نه

بله دیگه. به تعداد ساب دامین ها ، مدیریت محتوا ( جوملا ) و به تعداد مدیریت محتوا دیتابیس !

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری