10 پست در این موضوع

سلام

من میخوام هر دو ویندوز رو بر روی سیستم خودم نصب داشته باشم .

چجوری این دو رو نصب کنم که هر وزمان که سیستم رو روشن کردم حق انتخاب به من بده و من با هر کدوم خواستم لاگین کنم ؟

من فقط و فقط میخوام همین کارو کنم پس نیاز نیست نرم افزار های جانبی برای نصب هر دو کنار هم معرفی کنید . ممنونم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اونطور که من اطلاع دارم برای در کنار هم داشتن سیستم عامل های مایکروسافت باید به ترتیب سال عرضه نصب بشن . یعنی ابتدا XP بعد 7 و اگر هم خواستین بعد از 7 ، 8 !

برای هر ویندوز هم لازمه درایو جدا در نظر بگیرید.

اگر هم نرم افزار خواستید ( که گفیتین نمیخواین و من برای اطلاعات بیشتر و همچنین برای سایر کاربران میگم) ، نرم افزار Virtual Box نرم افزار خوبی هست و در اون امکان نصب انواع سیستم عامل ها ( ویندوز - لینوکس - مکینتاش ) رو دارید.

خب من درایو c & D رو برای این کار حاضر کردم . طبق فرموده ی شما الان باید ابتدا ویندوز xp رو روی درایو c و بعد هم ویندوز 7 رو در درایو D نصب کنم . درسته ؟

خب من درایو c & D رو برای این کار حاضر کردم . طبق فرموده ی شما الان باید ابتدا ویندوز xp رو روی درایو c و بعد هم ویندوز 7 رو در درایو D نصب کنم . درسته ؟

بله درسته

نظر من ایه که از برنامه vmware استفاده کنید

من تمرینات برنامه نویسی برای با زبان asp و php رو دارم انجام میدم . واسه همین میخوام دوتا ویندوز نصب کنم و روی هر کدام یکی از زبان هار رو تمرین کنم تا خللی برای خروجی برنامه هام نداشته باشم؟ تفکر من درسته

سلام

برای نصب چندین ویندوز (مایکروسافت) همونطور که دوستان گفتن باید به ترتیب از پایین به بالا بیاین.

برای هر ویندوز یک درایو مستقل در نظر بگیرید و نوع درایو ها رو سعی کنید به Primary تبدیل کنید،به صورت پیشفرض درایو C نوع Primary و مابقی Logical هستند از درایو های Primary برای میزبانی سیتم عامل استفاده می شود هر چند بر روی logical هم امکان نصب وجود دارد ، برای تبدیل از برنامه Acronis استفاده کنید.

برای مجازی سازی باید مشخصات سخت افزاری سیستم بالایی داشته باشید،مطمئنن یک ویندوز مستقل توانایی و سرعت کارکردش در مقایسه با مجازی بسیار بالاتر خواهد بود،اگر می خواهید PHP کار کنید در ویندوز مجازی مشکلی نیست اما ASP.NET و SQL رو اصلا پیشنهاد نمی کنم.

درسته،شروع کن.

سلام

برای نصب چندین ویندوز (مایکروسافت) همونطور که دوستان گفتن باید به ترتیب از پایین به بالا بیاین.

برای هر ویندوز یک درایو مستقل در نظر بگیرید و نوع درایو ها رو سعی کنید به Primary تبدیل کنید،به صورت پیشفرض درایو C نوع Primary و مابقی Logical هستند از درایو های Primary برای میزبانی سیتم عامل استفاده می شود هر چند بر روی logical هم امکان نصب وجود دارد ، برای تبدیل از برنامه Acronis استفاده کنید.

برای مجازی سازی باید مشخصات سخت افزاری سیستم بالایی داشته باشید،مطمئنن یک ویندوز مستقل توانایی و سرعت کارکردش در مقایسه با مجازی بسیار بالاتر خواهد بود،اگر می خواهید PHP کار کنید در ویندوز مجازی مشکلی نیست اما ASP.NET و SQL رو اصلا پیشنهاد نمی کنم.

درسته،شروع کن.

نرم افزاری که فرمودید برای تغییر از logical به primery هست ؟

من یه سرچ توی نرم افزار هام زدم و لیست زیر رو موجود داشتم کدوم رو برای تغییر فوق بر روی سیستم نصب کنم ؟

با تشکر

Acronis Backup & Recovery 10 Workstation Boot CD ===>DVD5

Acronis Disk Director 11 ===>DVD5

Acronis Disk Director 11 Boot ===>DVD5

Acronis Disk Director Server 10 Boot ===>DVD5

Acronis Disk Director Suite 10 Boot ===>DVD5

Acronis Disk Director Suite 10.0.2160 ===>DVD5

Acronis Drive Cleanser Boot ===>DVD14

Acronis Migrate Easy 7.0 Boot ===>DVD14

Acronis Recovery for MS SQL Server v1.0.163 ===>DVD5

Acronis True Image 2010 Boot ===>DVD5

Acronis True Image Echo Enterprise Server 9.5 ===>DVD5

Acronis True Image Echo Enterprise Server 9.5 BOOT CD ===>DVD5

Acronis True Image Echo Enterprise Server Universal Restore 9.7 ===>DVD5

Acronis True Image Home 13.0 Boot ===>DVD5

Acronis True Image Home 2011 ===>DVD5

Acronis True Image Server 9.7 Boot ===>DVD5

Acronis True Image Workstation 9 Boot ===>DVD5

نرم افزار Acronis Disk Director هست. فکر میکنم از Partition Magic هم بتونید استفاده کنید.

توی نت سرچ کنید آموزش هاشون هست. طبق آموزش ها پیش برید که مشکلی پیش نیاد

نرم افزاری که فرمودید برای تغییر از logical به primery هست ؟

من یه سرچ توی نرم افزار هام زدم و لیست زیر رو موجود داشتم کدوم رو برای تغییر فوق بر روی سیستم نصب کنم ؟

با تشکر

Acronis Backup & Recovery 10 Workstation Boot CD ===>DVD5

Acronis Disk Director 11 ===>DVD5

Acronis Disk Director 11 Boot ===>DVD5

Acronis Disk Director Server 10 Boot ===>DVD5

Acronis Disk Director Suite 10 Boot ===>DVD5

Acronis Disk Director Suite 10.0.2160 ===>DVD5

Acronis Drive Cleanser Boot ===>DVD14

Acronis Migrate Easy 7.0 Boot ===>DVD14

Acronis Recovery for MS SQL Server v1.0.163 ===>DVD5

Acronis True Image 2010 Boot ===>DVD5

Acronis True Image Echo Enterprise Server 9.5 ===>DVD5

Acronis True Image Echo Enterprise Server 9.5 BOOT CD ===>DVD5

Acronis True Image Echo Enterprise Server Universal Restore 9.7 ===>DVD5

Acronis True Image Home 13.0 Boot ===>DVD5

Acronis True Image Home 2011 ===>DVD5

Acronis True Image Server 9.7 Boot ===>DVD5

Acronis True Image Workstation 9 Boot ===>DVD5

نیازی به هیچ کدوم نیست . ویندوز Xp رو نصب کتید بعدش 7 رو خودش به تفکیک براتون میاره . فقط حواستون باشه موقع نصب 7 روی update*نزنید .clean install* انجام بدید

سلام

با تشکر از دوستان که توی حل این مسئله به من کمک کردند

من ابتدا ویندوز xp رو توی درایو c نصب کردم و سپس ویندوز7 رو در درایو D و دقیقا به خواسته ی خودم رسیدم . یعنی هنگام بوت شدن حق انتخاب به من داده میشه .

دوستان نیاز به نصب هیچ برنامه کاربردی واسه این کار نیست . فقط اگه بخواید پارتیشن درایو D نیز همانند درایو c باشه (primery) می تونید از نرم افزار Acronis Disk Director و یا partition magic استفاده کنید . بازم میگم نصب این نرم افزار ها ضروری نیست .

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری