alijoomla

بازار کار جوملا

4 پست در این موضوع

با سلام

من در حال حاضر یک سایت دانلود نرم افزار به عنوان نمونه کار درست کردم

و الان میخوام به عنوان طراح سایت شروع به کار کنم

میخواستم بدونم از کجا باید شروع کنم؟

نرخ های طراحی وب چه جوری هست؟

چگونه باید سفارش بگیرم؟

اگر کمکم کنید ممنون میشم یا اگر در این انجمن یا جای دیگری اطلاعات کامل در این باره میتونم دریافت کنم ممنون میشم اگه بهم معرفی کنید.....................!

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این تاپیک ها را مطالعه کنید :

طراحی وب سایت رو از کجا شروع کنم؟

یه طراح سایت کجا تبلیغ کنه و مطرح بشه؟

دانلود کتاب تاکیتک های بازاریابی و فروش اینترنتی

نمونه قرارداد طراحی سایت

هزینه طراحی سایت

ضمنا یه کتابی مهندس طالبی در کنار بسته های آموزشیشون قرار میدن که در این رابطه خیلی مفید هست. اسمش "راهنمای ورود به باز کار طراحی سایت" هست. بسته های آموزش مهندس طالبی هم لیستش + لینک خریدش در بالای انجمن بخش "فیلمهای آموزشی" موجود هست.

من تمام تاپیک هایی رو که بهم معرفی کردید خط به خط خوندم

ولی توش راه های دریافت سفارش سایت و مشتری پیدا نکردم. بیشتر شرح بازار کار طراحی وب بود

واقعا ممنون خیلی بهم کمک کرد

حالا میشه چند تا راه برای گرفتن سفارش طراحی سایت بهم معرفی کنید؟ (در حد تیتر وار بگید کافیه مثلا : "آگهی روزنامه")

اینها که تقریبا مشخصه

تراکت - آگهی روزنامه - آگهی در سایت های تبلیغاتی - سئوی قوی برای سایت (که کار آسونی نیست) - بازاریابی در شرکت هایی که توی شهر شما هستند - بازاریابی و معرفی خودتون به کسانی که فکر میکنید سایت به دردشون می خوره و ...

البته سفارش گرفتن اون قدر ها هم راحت نیست. چون 1- دست زیاد شده 2- کار زیاد نیست 3- کسانی هستند که قیمت پایین میدن و به اصطلاح بازار رو خراب میکنن 4- همه سعی میکنن آچار فرانسه باشن

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری