ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام به تمام رفقا دوستانی که این قالب رو میخوان ادرس ایمیل خودشون رو پیام کنن محصول : ژوئن 2013 فریم ورک : شخصی مبتی بر بوت استرپ - Own framework based on Bootstrap Framework نسخه : اورجینال تعداد حالات رنگی قالب(پیش فرض):تک رنگ متفاوت(تعیین رنگ بندی در مدیریت قالب) نوع نمایش منوها:Superfish Menu پشتیبانی از ویرچومارت 2(نصب شده) تعداد موقعیت قرارگیری برای ماژول ها :32 موقعیت طراحی کاملا ریسپانسیو(قابل نمایش در تمامی نمایشگرها) -------------------------------- ویرایش شده در شهریور 93 توسط amir_seddighi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام واقعا قالب خوبی هست من سایت تبلیغات ممنوع رو با این طراحی کردم ویرایش شده در شهریور 93 توسط amir_seddighi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) ---------------------------------- در صورتی که قالب هدیه هست در آپلود سنتر انجمن قرار بدید ویرایش شده در شهریور 93 توسط amir_seddighi Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 جا داره یه نکته رو یاد آوری کنم طبق قوانین جدید انجمن ارائه افزونه های تجاری به هر شکل و از هر طریق در انجمن خلاف قوانین هست و با متخلف بر خرود میشورد.(مگر به صلاحدید مدیران برای افزونه هایی که نیاز خیلی ها رو برطرف میکنه ) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 تاپیک بسته شد قالب فقط بصورت هدیه در این بخش قابل ارائه هست . اونم در صورتی که یا لایسنس خریداری شده باشه یا حد اقل پارسی سازی رو خودتون انجام داده باشید تا تیم یا فردی از لحاض مالی متضرر نشه Share this post Link to post Share on other sites