ارسال شده در مرداد 93 سلام به دوستان و اساتید من تصمیم دارم یک نسخه کامل از smart slider 2 بخرم اگر دوستان جایی را میشناسید لطفا معرفی کنید. یا اگر خودتون دارید هم اطلاع بدید... حتی اگر نسخه انگلیسی باشه!!! تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 موضوع به بازارچه منتقل شد ... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 باعرض سلام با ir.sarj@chmail.ir و یا 09357943686 در تماس باشید موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 Smart Slider 2 اسلاید شو تصاویر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 من نسخه free رو از سایت اصلی دانلود کردم.با زبان اصلیش مشکلی ندارم ولی از خیلی ا:.8)لایدر ها نمیشه استفاده کرد. آیا نسخه ای که در سایت شولی ارائه شده نسخه کامل هستش؟ یعنی امکان استفاده از کلیه اسلایدر ها وجود داره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 باید تست کنید چون ممکنه سایت سازنده نسخه ی جدید داده باشه و این نسخه با مد نظر شما فرق داشته باشه. فقط توابع zip روی سرور شما فعال باشه تا بتونید نمونه ها را ایمپورت کنید. Share this post Link to post Share on other sites