ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان عزیز امیدوارم خوب و خوش باشید. می خواستم اگر مایل باشید برای همکاری پروژه ای در خدمت دوستان باشیم. بنده کار اصلیم مدیریت فروش و بازاریابی و برندینگ آفلاین و آنلاین هستش و در حال حاضر مشاور تجارت الکترونیک چندتا شرکت هستم و پروژه طراحی وب و برنامه نویسی دستم زیاد می یاد. با جوملا و طراحی وب سایت آشنایی کامل دارم ولی از اونجایی اعتقاد دارم هرکاری باید تخصصی و توسط فرد متخصص انجام بشه ، دوست دارم با یه برنامه نویس خوب و با اخلاق کار کنم. موارد بسیار مهم برای من: - نظم و ترتیب - وفای به عهد و تعهد اخلاقی - زمانبندی دقیق - تحویل کار طبق زمان مورد نظر - کد نویسی و چیدمان منظم و با سلیفه صفخات طراحی شده وب سایت من ممنون می شوم لطف کنید نمونه کارها و زمینه هایی که تخصص دارید را برام ارسال کنید. ebatzco@gmail.com با تشکر و احترام Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 سلام مجدد دوستانی که لطف می کنند رزومه می فرستند، بیشترین زمینه مورد نیاز php و کار حرفه ای با cms ها خصوصا جوملا هستش + طراحی ماژول ها و web app تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 سلام مواردی که شمافرمودی براتون مهم هست رو من در وجود خودم می بینم .تسلط کاملا بر جوملا دارم و تا حدودی php , Html , css ,asp.net بلدم . اما متاسفانه نمونه کار برای ارسال ندارم 0937-452-4575 موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم تخصص : جوملا نمونه کار : مرکز تخصصی طراحی وب در تبریز ویرایش شده در شهریور 93 توسط clik8000 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 سلام بنده میتونم در زمینه های جوملا ، اندروید ، php ، html با شما همکاری کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام نمونه کارهای من: خوش آمدید http://www.thebook.ranginkaman7.com - صفحه اصلی رنگین کمان 7 شرکت خانه و معماری civilhouse-ahvaz - صفحه اصلی شماره تماس: 09166105495 ویرایش شده در شهریور 93 توسط shahinparsa1328 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان عزیز امیدوارم خوب و خوش باشید. می خواستم اگر مایل باشید برای همکاری پروژه ای در خدمت دوستان باشیم. بنده کار اصلیم مدیریت فروش و بازاریابی و برندینگ آفلاین و آنلاین هستش و در حال حاضر مشاور تجارت الکترونیک چندتا شرکت هستم و پروژه طراحی وب و برنامه نویسی دستم زیاد می یاد. با جوملا و طراحی وب سایت آشنایی کامل دارم ولی از اونجایی اعتقاد دارم هرکاری باید تخصصی و توسط فرد متخصص انجام بشه ، دوست دارم با یه برنامه نویس خوب و با اخلاق کار کنم. موارد بسیار مهم برای من: - نظم و ترتیب - وفای به عهد و تعهد اخلاقی - زمانبندی دقیق - تحویل کار طبق زمان مورد نظر - کد نویسی و چیدمان منظم و با سلیفه صفخات طراحی شده وب سایت من ممنون می شوم لطف کنید نمونه کارها و زمینه هایی که تخصص دارید را برام ارسال کنید. ebatzco@gmail.com با تشکر و احترام Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 دوست گرامی برای پروزه های واقعا خوب در خدمت هستم در زمینه جوملا وphp برای ارتباط به وبسایت که درا مضا موجود هست مراجعه کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 دوستان عزیز و حرفه ای ممنون میشم رزومه و سوابق کاریتون رو با ایمیل ارسال کنید. تشکر ebatzco@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 با سلام بنده تسلط بر جوملا - html - php و css دارم و خوش حال میشم که با شما همکاری کنم . یاهو : babol.tarh@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 در همکاری در خدمتیم. سایت سازه : sitesaze.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 دوستان عزیز ممنون میشم رزومه و سوابق کاریتون رو از طریق ایمیل زیر ارسال کنید. تشکر ebatzco@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites