roozeabi

مشکل در وارد کردن تاریخ عدم انتشار در کامپوننت Mosets tree

7 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان و استادان گرامی سلام

بنده برای راه اندازی بانک اطلاعاتی از کامپوننت Mosets Tree استفاده کردم. برای کار با این کامپوننت با دو مشکل عمده برخوردم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.

1. در قسمت ایجاد لیست، وقتی مطالب داخل لیست قرار می گیرد همه مطالب در سایت به صورت پشت سر هم، بدون سطربندی می آید. چطور می توان آن را رفع کرد؟

2. در قسمت ایجاد لیست، وقتی مطلبی اضافه می شود، در قسمت تاریخ انتشار و عدم انتشار، هر دو تاریخ یکی است و همان روز ایجاد لیست است. اگر به همین صورت تایید شود که لیست در سایت منتشر نمی شود. اگر هم تاریخ آن را دستی عوض کنم منتشر می شود ولی باید هر بار که برای ویرایش لیست دوباره وارد لیست می شوم تاریخ عدم انتشار را تفییر دهم.

در قسمت تنظیم های کامپوننت تاریخ انتشار لیست را 365 روز قرار داده ام. ولی در قسمت افزودن لیست تاریخ عدم انتشار همان روز ایجاد است. این مشکل را چگونه می توان حل کرد؟؟

فایل های پیوست را ملاحظه فرمایید.

با تشکر

دوستان کسی با این کامپوننت کار نکرده؟؟؟

ویرایش شده در توسط roozeabi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان کسی با این کامپوننت کار نکرده؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر

دوست عزیز لطفا اسپم ندید. صبر کنید تا دوستانی که با این کامپوننا کار کردن تاپیک را ببینند و نظرشون را اعلام کنند.

من به شخصه با این کامپوننت کار نکردم.

من با moset کار نکردم. اما با sobi pro کار کردم. مشکل اول شما رو در یکی از قالبهاش بود که با دستکاری فایل اصلی xml اون قالب مشکل حل شد. شما هم به قالب پیدا کنین که این مشکل رو نداشته باشه و از رو اون کارتونو اصلاح کنید به نظرم.

من هم اول sobi pro رو نصب کردم و کار کردم ولی دیدم که برای منظوری که دارم مناسب نیست. به همین دلیل رفتم سراغ tree ولی با این کامپوننت هم به مشکل خوردم. الان مشکل دوم بیشتر از مشکل اول برای من دردسرآفرین شده. چون مشکل عدم انتشار باعث چند برابر شدن کار من می شه برای وارد کردن اطلاعات. ظاهرا این کامپوننت خیلی کم استفاده شده و دوستان با اون کار نکردند.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری