s.f.m

مشکل با فوکا گالری

16 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان!

من تو سایتم میخوام از فوکا گالری استفاده کنم.مجموعه میسازم.عکسم آپلود میکنم.اما وقتی میرم یه منو میسازم و نوعشو از فوکا گالری انتخاب میکنم منوم اررور 404 میده دلیلش چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

***یه مشکل دیگم دارم گفتم دوتا پست نزنم همینجا بپرسم واسه ثبت نام تو سایتم مشکل دارم.کاربرا میخوان ثبت نام کنن تو مرحله نهایی اررور میده این اررورشه

An error was encountered when sending the user registration email. The error is: Could not instantiate mail function. The user who attempted to register is: test

ویرایش شده در توسط s.f.m

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

در مورد فوکا گالری احتمالا مراحل نصب رو کامل طی نکردید وقتی فوکا گالری رو نصب میکنید یه دکمه بزرگ install میاد که باید حتما روی اون کلیک کنید تا نصب کامل بشه احتمالا اینکار رو نکردید

برای اینکه درست بشه باید فوکاگالری رو حذف و مجدد بطور کامل نصب کنید

سوال دومتون رو هم بهتر هست در تاپیک جدا مطرح کنید چون ارتباطی به این تاپیکتون نداره و نظم تاپیک بهم میخوره

در مورد فوکا گالری احتمالا مراحل نصب رو کامل طی نکردید وقتی فوکا گالری رو نصب میکنید یه دکمه بزرگ install میاد که باید حتما روی اون کلیک کنید تا نصب کامل بشه احتمالا اینکار رو نکردید

برای اینکه درست بشه باید فوکاگالری رو حذف و مجدد بطور کامل نصب کنید

سوال دومتون رو هم بهتر هست در تاپیک جدا مطرح کنید چون ارتباطی به این تاپیکتون نداره و نظم تاپیک بهم میخوره

ممنون از توجهتون...جناب صابر اتفاقا قبل از نصب فوکا همه ی کامنت های بچه ها رو خونده بودم و میدونستم باید در انتهای نصب دکمه Install زد و زدم.اما با توجه به فرمایش شما پاکش کردم دوباره نصبش کردم اما مشکل حل نشد :auau:

واسه سوال دومم تاپیک جدا زدم ممنون

اون مشکل رو حل کردم اشکال از ساخت منوم بود.الان ایرادی که داره اینه که رو عکسا که کلیک میکنی واسه نمایش اررور 404 میده!!!! اینو چیکار کنم؟ :33: :auau:

سایتتون رو باز کردم تصاویرتون رو برای من نمایش میده اروری ندیدم

سایتتون رو باز کردم تصاویرتون رو برای من نمایش میده اروری ندیدم

جناب صابر تو گالری برید مجموعه اولم مشکلی نداره اما بقیه مجموعه ها وقتی رو عکسای بندانگشتی کلیلک کنید که تو سایز اصلی ببینبدشون اررور داره ایت تصاویر رو نگاه کنید:

[ATTACH=CONFIG]6797[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]6798[/ATTACH]

جالبه همه مشکلات رو خودم دارم حل میکنم بخاطر خدا هم که شده این یکی رو شما کمک کنید اساتید...مشکل قبلی رو حل کردم الان مشکل اینه که وارد هر مجموعه از گالری که میشیمو دکمه back رو که میزنیم که بخوایم وارد صفحه اول گالری بشیم(لیست مجموعه ها) اررور 404 میده!!!!چیکار باید بکنم؟

[ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH]

یه باز تنظیمات سئو جوملاتون رو اگه روشنه خاموش کنید مجدد تست بزنید ببینید درست میشه ؟

یه باز تنظیمات سئو جوملاتون رو اگه روشنه خاموش کنید مجدد تست بزنید ببینید درست میشه ؟

خاموش میکنم اوکی میشه اما فقط تو منوی اصلی سایت اوکیه مسئله اینه که من گالری رو تو یه ماژول html سفارشی رو صفحه اصلی سایتم لینک دهی کردم وقتی seo رو خاموش میکنم اون لینک به مشکل میخوره

صفحه اول سایتو ببینید گوشه سمت چپ گالری

[attach=config]6805[/attach]

خاموش میکنم اوکی میشه اما فقط تو منوی اصلی سایت اوکیه مسئله اینه که من گالری رو تو یه ماژول html سفارشی رو صفحه اصلی سایتم لینک دهی کردم وقتی seo رو خاموش میکنم اون لینک به مشکل میخوره

صفحه اول سایتو ببینید گوشه سمت چپ گالری

[attach=config]6805[/attach]

متاسفانه با این کامپوننت اون قدری کار نکردم که بتونم مشکل شما رو بطور کامل حل کنم !!

اما همین قدر میتونم بگم که بعد از خاموش کردن تنظیمات سئو لینک هاتون رو باید متناسب با لینک جدید تغییر بدید

متاسفانه با این کامپوننت اون قدری کار نکردم که بتونم مشکل شما رو بطور کامل حل کنم !!

اما همین قدر میتونم بگم که بعد از خاموش کردن تنظیمات سئو لینک هاتون رو باید متناسب با لینک جدید تغییر بدید

ممنون حلش کردم

آقای صدیقی عزیز از شما هم ممنون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری