javancop

قدرت ذهن(اولین نرم افزار اندروید من در کندو و بازار)

1 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

قدرت ذهن(اولین نرم افزار اندروید من در کندو و بازار)

سلام خدمت دوستان عزیز بعد از چهار ماه همکاری برای این نرم افزار بلاخره منتشرش کردم .

البته این نرم افزار فعلا داخل بازار موجود نیست و هفته ی آینده قابل دیدن است اما الان داخل کندو فعال شده است پس هرکسی خواست می تواند این نرم افزار را بخرد تا از این برنامه حمایت کند

منتظر نظرات خوب تان هستم لطفا اگر برنامه مشکلی داشت با ایمیل من حتما تماس بگیرید

توضیحات

کامل ترین برنامه ی آموزش استفاده از قدرت ذهن

دوست دارید توانایی های خود را افزایش دهید و با قدرت ذهن خود همه را متعجب کنید واجسام را حرکت بدید یا بقیه را هیپنوتیزم کنید؟

ارزش این برنامه به اندازه قیمت یک چیپس است !!!!

با توجه به نواقص برنامه هاي قبلي ىر زمینه ی قدرت ذهن (تله کینزی و ...) بود تصمیم گرفتم برنامه ای را تهیه کنم که کلیه این نواقص را از بین ببرید این برنامه به صورت آفلاین قابل استفاده بوده و در بردارنده تمامی قدرت های ذهن است از جمله سایکوکینزی ، تله کینزی و ... که باعث شده کامل ترین برنامه در این زمینه باشد

در این برنامه سعی شده به منظور راحتی کاربران علاوه برمتن از فیلم های آموزشی هم استفاده شود

همچنین در مجموعه ی مطالب علمی کاربران می توانند فیلم هایی از این قبیل نیرو ها(تله کینزی و...) را مشاهده کنند .تمامی این فیلم ها تایید شده اند و هیچ مشکلی ندارند توجه داشته باشید قیمت این برنامه به اندازه ی یک عدد چیپس بوده وفقط برای حمایت از ما بوده است زیرا این برنامه همیشه در حال آپدیت است. البته مطالب این برنامه اضافه می شود تا هرگونه نقص را از بین ببرد و فیلم های جدید و بهتری اضافه شود. فقط کافی است برای آپدیت مطالب جدید یک بار به اینترنت وصل شده تا خود برنامه فایل های جدید را دانلود کند ممکن است این برنامه بر روی بعضی از گوشی ها مشکلاتی داشته باشد پس لطفا در صورت وجود هر گونه مشکل با ایمیل من تماس بگیرید تا مشکل برطرف شود توجه داشته باشید برای اجرا ی فیلم ها به دلیل اینکه همراه با زیر نویس فارسی هستند باید از نرم افزار mx player استفاده شود که موقع پخش فیلم باید حتما برنامه ی mx player را انتخاب کرد. تمامی این فیلم ها دارای کپی رایت بوده و استفاده از آن ها بدون اجازه غیرقانونی می باشد منتظر نظرهای شما دوستان هستم تا با همکاری شما این نرم افزار بهتر شود

لینک دانلود

لينك دانلود از بازار

ویرایش شده در توسط javancop

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket