ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان من قالب زیر که عکسشو میذارم لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه البته بسته نصبیشو میخوام Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 آدرس اینترنتیشو بذارین نگاه کنیم بعد در خدمتیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 با سلام پیام خصوصیتون رو چک کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 شرمنده دوستان به اینترنت دسترسی نداشتم قالب واسه اسمارت اد آنز هستش وارد سایتش که بشید میتونید پیداش کنید دوستانی هم که پیام خصوصی دادن جوابشون رو دادم و منتظر پاسخشون هستم حق یارتان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 براتون طراحی میکنم چنین قالبی به صورت بشته نصبی ohajiloo@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 براتون طراحی میکنم چنین قالبی به صورت بشته نصبی ohajiloo@yahoo.com وقتی این قالب قبلا طراحی شدع چرا طراحی مجدد؟؟؟!!!!؟؟؟؟ من این قالب رو تهیه کردم و تاپیک تقریبا قدیمیه حق یارتان Share this post Link to post Share on other sites