me64

مشکل با نمایش ماژول در چند بخش

8 پست در این موضوع

سلام

در دسته بندی اخبار برای هر بخش از خبر از ماژول گلوبال نیوز استفاده کردم مثلا برای اخبار ورزشی یک ماژول در نظر گرفتم و یک منو را به آن به شکل زیر اتصال دادم

نوع آیتم منو را روی "لیست همه مجموعه ها" و انتخاب مجموعه سطح بالا را روی "ورزشی" (که یک مجموعه از قبل ایجاد شده است) ست کردم

در خود ماژول گلوبال نیوز در بخش تخصیص منو گزینه "تنها در صفحات انتخاب شده" و سپس گزینه "ورزشی" را که یک منوی از قبل ایجاد شده بود را انتخاب کردم

وقتی روی منوی ورزشی کلیک میکنم صفحه مربوطه (ماژول) را به درستی ظاهر میکند

مشکل اینجاست که وقتی روی هر کدام از خبرها در ماژول وقتی کلیک میکنی تا به آن صفحه وارد شوم علاوه بر آن خبر این ماژول را نیز در انتهای خبر نشان میدهد

چه تنظیمی باید انجام بدهم تا این مشکل رفع شود

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

چون شما هنوز داخل منوی sport هستید . راهی که به فکرم میرسه :

پلاگین module anywhere رو نصب کنید ( دانلود و آموزش در انجمن موجوده ) ماژول رو در یک موقعیت ( جزو موقعیت های قالب نباشه ، یعنی یک اسم دلخواه در کادر موقعیت بنویسید و در نمایش در تمامی صفحات رو انتخاب کنید ) اعمال کنید و اون موقعیت تعریف شده رو در یک مطلب لود کنید .منو رو به اون مطلب خاص انتساب بدید و تست کنید :)

واقعیت هرچی متن بالا رو خوندم متوجه نشدم دقیقا چه کاری باید انجام بدم

اگر لازم میدانید دسترسی رو برایتان پ.خ کنم

واقعیت هرچی متن بالا رو خوندم متوجه نشدم دقیقا چه کاری باید انجام بدم

اگر لازم میدانید دسترسی رو برایتان پ.خ کنم

نیازی به این کار نیست. شما یک منوی مخفی برای محموعه اخبار ورزشی درست کنید مشکل حل میشه

اگر لطف کنید بگید دقیقا چطوری اینکار رو باید انجام داد ممنون میشم

شما یک منو با نام hidden menu بسازید.

توی این منو یک منو از نوع مجموعه بلاگ و مجموعه مورد نظر که ورزشی هست را انتخاب کنید.

مشکل حل میشه

اگر به لینک زیر نگاه کنید متوجه خواهید شد که وقتی مثلا روی منوی "اخبار" کلیک میکنید مطلبی که در مجموعه اخبار قرار دارد نمایش داده میشود در صورتی که میخوام وقتی کسی روی منوی "اخبار" کلیک کرد ماژول گلوبال نیوز نمایش داده شود. من در ماژول گلوبال نیوز هم در بخش تخصیص منو "اخبار" رو انتخاب کردم ولی ماژول رو در انتهای خبر نمایش میدهد در صورتی که میخوام فقط ماژول نمایش داده شود

دموی آنلاین

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری