masoud_ra

طراحی content به این شکل

7 پست در این موضوع

سلام دوستان

من می خوام یه سایت رو تازه شروع کنم به طراحی.

رفته بودم توی سایت کافه بازار

الان می خوام بدونم چجوری میشه چنین content رو تعریف کرد که هر مطلبی که میزاری فقط ایکون نمایش داده شه روش کلیک کنی یه صفحه دیگه باز شه که ایکون جدا باشه عکس ها جدا باشه ( کلا شبیه با کافه بازار )

میشه یه کمک کنید بدونم باید از کجا شروع کنم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

چیدمان مطالب صفحه اصلی رو چندین ستونه تنظیم می کنیم مثلا" 6 ستون،در هر مطلب تصویر کوچکی + توضیحات مختصری قرار دارد که برای ادامه توضیحات (ادامه مطلب) کاربر به صفحه اصلی مطلب هدف لینک میشه،در صفحه جدید باز شده توضیحات کامل قرار دارد که در سمت راست منوی اصلی و در سمت چپ یک ماژول html دستی یا ماژول های مختلف نمایش مطلب قرار دارد که در تنظیمات ماژول تعیین شده که فقط برای صفحه مربوطه نمایش داده شود.

همین!

سلام

چیدمان مطالب صفحه اصلی رو چندین ستونه تنظیم می کنیم مثلا" 6 ستون،در هر مطلب تصویر کوچکی + توضیحات مختصری قرار دارد که برای ادامه توضیحات (ادامه مطلب) کاربر به صفحه اصلی مطلب هدف لینک میشه،در صفحه جدید باز شده توضیحات کامل قرار دارد که در سمت راست منوی اصلی و در سمت چپ یک ماژول html دستی یا ماژول های مختلف نمایش مطلب قرار دارد که در تنظیمات ماژول تعیین شده که فقط برای صفحه مربوطه نمایش داده شود.

همین!

خوب میشه شما بگی چجوری من باید تعریف کنم

من زیاد حرفه ای نیستم.

چجوری باید چند ستونه بشه؟

مسیر زیر

منوها - منوی اصلی - صفحه ی اصلی ( یا خانه) - در تنظیمات این قسمت از سمت راست تعداد ستون ها رو به تعداد دلخواه تغییر بده

برای انتشار مطالب نیز ابتدا متن کمی را بنویس سپس دکمه ی ادامه مطلب رو بزن تا یک خط زیر متن کم شما بکشه بعد زیر اون خط توضیحات تکمیلی مطلب خودت رو قرار بده

اگر میخوای تصویر هم کنار مطلب باشه . کنار همون متن کم یک تصویر با سایز کوچیک بذار

برای اینکه تمام تصاویر هم به یک اندازه در سایت نمایش بده افزونه های مختلفی وجود دارند جستجو کنید توی انجمن چندیدن نسخه موجوده

موفق باشی

الان برین توی سایت کافه بازار میبینین که قسمت بندی شده

برنامه*های برگزیده

پرفروش*های هفته

الان اینا که نمیتونه content باشه درسته؟

یا میشه چند تا content تعریف کرد؟

باسلام

اول از همه اینکه میبایست چنین موقعیتی در قالبتون داشته باشید(یعنی در بخش اصلی سایتتون و این پوزیشن) بعد میبایست از ماژول اینکار ساتفاده کنید.بنده بهتون minifrontpage رو پیشنهاد میکنم

این ماژول رو نصب میکنید.بعد توی تنظیمات ماژول ؛ مجموعه ی مطالبتون رو بهش میدید.سپس با انتخاب پوزیشن موردنظر، در سایت نمایشش میدید.

تعداد این بخش ها هم که محدودیتی نداره.

دمو

MiniFrontpage Module for Joomla 1.7 demo

دانلود ماژول

Mini Frontpage

موفق و سربلند و پایدار باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری