ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) به دلیل فعال شدن ارسال مستقیم به وایبر در سامانه،این نرم افزار دیگر فرخته نمی شود! اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید : 0017184730083 ویرایش شده در شهریور 93 توسط pouya0nline Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 سلام یعنی به این اسونی می شه پیامک انبوه به 100.000 کاربر زد؟ فکر نمی کنید وایبر خیلی آسون بعد تعداد مثلا 200 پیام شماره را به آسونی بلاک کنه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 سلامیعنی به این اسونی می شه پیامک انبوه به 100.000 کاربر زد؟ فکر نمی کنید وایبر خیلی آسون بعد تعداد مثلا 200 پیام شماره را به آسونی بلاک کنه؟ در صورتی که ارسال های شما طبق قوانین وایبری حدودا 120 عدد در دقیقه باشد مشکلی پیش نخواهد آمد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 دوستان طراحی این برنامه کاری نخواهد داشت و می تونم با اطمینان بگم که حتی با واتس آپ قیمتش 200 تومان می شود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 دوستان طراحی این برنامه کاری نخواهد داشت و می تونم با اطمینان بگم که حتی با واتس آپ قیمتش 200 تومان می شود الان دقیقا منظورت از این حرف چی بود؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 دوستان طراحی این برنامه کاری نخواهد داشت و می تونم با اطمینان بگم که حتی با واتس آپ قیمتش 200 تومان می شود دوست عزیز لطفا در تاپیک های تجاری سایر دوستان دخالت نفرمائید . در صورت تکرار ناچار به قطع همکاری شما میشویم . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) دوستانی که سفارش میدهند نام خودشون رو پ.خ کنند ویرایش شده در شهریور 93 توسط pouya0nline Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 دوستانی که سفارش میدن نام و شماره سفارش خودشون رو پ.خ کنندبا این نرم افزار به هر تعدادی که میخواهید پیامک وایبری رایگان ارسال نمایید آیا تا کنون به این فکر کرده اید که پیامهای وایبر چه مزایایی نسبت به پیامکهای موبایل دارند؟ ۱-کاربران بدون شک آنها را میخوانند 2-ارسال پیامک رایگان بدونه محدودیت به هزاران نفر 3-محدودیتی در ارسال تعداد کلمات و صفحات وجود ندارد 4-میتوان لینک سایت و یا صفحات اینترنتی در آن قرار داد 5-امکان ارسال تصویر در آن وجود دارد 6-هزینه آن مناسب تر می باشد 7-تمامی پیامها به دست مخاطبان ارسال شده و به دست آنها می رسد. و... مزایای نرم افزار: 1-رابط کاربری بسیار آسان 2- قابلیت ارسال عکس ، متن و لینک 3-دارای دفترچه تلفن و قابلیت گروه بندی 4-سرعت بالای ارسال و همچنین قابلیت تنظیم سرعت ارسال ( ۱۲۰ تا در دقیقه که بعنوان سرعت مناسب انتخاب شده است و این سرعت قابل تنظیم نیز می باشد ) 5-ایمپورت کردن شماره تلفن از فایل متنی 6-نرم افزار رایگان تولید و ایجاد رنج و تعداد شماره تلفن به صورت حرفه ای 7-تشخیص شماره های فعال در وایبر 8-قابلیت تنظیم سرعت ارسال و….. آپدیت نسل سوم نرم افزار : 1-افزودن قابلیت بک آپ گرفتن در ورژن بتا ۳ 2-٫رفع مشکل افزودن از فایل (قابلیت ایمپورت فایل ها با حجم و تعداد شماره بالا) 3-اشکالات احتمالی را برای ما بگویید تا برطرف کنیم…. 4-کاهش احتمال بلوکه شدن توسط شرکت وایبر 5-امکان شخصی سازی نرم افزار با ارائه هزینه 350 هزارتومانی(تغییر لوگو و لینک تصویر لوگو نرم افزار) هدیه ما : نرم افزار تولید شماره با پیش شماره های مختلف و امکانات کاربردی به همراه خروجی قوی نکته : نکته۱ :دقت داشته باشید برای استفاده از نرم افزار ارسال انبوه پیام با وایبر باید نرم افزار های viber Desktop 4.2 و۴٫۵ Dot Net Frame Work روی سیستم شما نصب شده باشد نکته ۲ :نرم افزار روی ویندوز ۷ و ویندوز ۸٫۱ تست شده خط مشی : 1-با توجه به اینکه وایبر ممکن است الگوریتم و روش کار خود را تغییر دهد ، نمیتوان ادعا کرد ، نرم افزار برای همیشه کار می کند ، از طرفی امکان فیلتر شدن وایبر و همچنین تحریم وایبر برای کاربران ایرانی وجود دارد 2-آپدیت ها ، با توجه به تجربیات کاربران در مورد بلاک شدن و نیاز های آنها انجام می شود و نسخه های آپدیت شده ممکن است با افزایش قیمت همراه باشد ، قابل ذکر است آپدیت ها به کاربران قبلی ما با تخفیف ویژه ارائه می شود 3-مسئولیت هر گونه استفاده یا سوء استفاده از نرم افزار به عهده شخص می باشد و تات اس ام اس در این قبال مسئولیتی را قبول نمیکند. 4-در صورت مشاهده هر گونه کپی برداری و استفاده از نسخه های غیرقانونی ، مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد. 5-حتما بعد از خرید ، دسترسی لازم را به مسئول پشتیبانی ما بدهید تا نرم افزار را برای شما نصب و تست کند.در غیر این صورت مسئولیتی با ما نخواهد بود با توجه به تکنولوژی جدید ، این گزینه تبلیغاتی مورد توجه کاربران قرار گرفته و تاثیر گذار میباشد کاربران وایبر افراد خاصی می باشند که جهت تبلیغ کالا ها و خدمات لوکس بسیار مفید می باشد اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید : 0017184730083 سلام من کاربر جدید هستم یه فروشگاه تازه راه انداختم آدرسش shop.hsp.ir حالا چند تا مشکل دارم اگر کسی میتونه کمکم کنه لطفا دریغ نکنه بی نهایت سپاسگذارم 1 عکس محصولات بارگذاری نمیشه توی سی پنل به پوشه ایمیج دسترسی 777 دادم ولی بازم نمیشه 2 یه متن بالای سایتم نوشته به ازای هر سفارش 100,000 تومانی، یک محصول تا سقف 25,000 تومان به عنوان هدیه تعلق میگیرد. نمیدونم از کجا عوضش کنم 3 اسم سایت رو میخوام عوض کنم الان نوشته به باران خوش آمدید از کجا عوض کنم 4 محصولات دیفالت رو پاک کردم محصولات جدید که ایجاد کردم توی دسته بندی میاد ولی توی صفحه اول نمایش داده نمیشه اینو از کجا درست کنم ؟ آقا تورو خدا کمکم کنین 09158114564 آقا اگه اینجا جاش نیس یه مهربونی اینو جای صحیحش کپی کنه و واسه منم لنکشو بذاره سلام من میخوام با من در ارتباط باشین 09157267042 05137267042 درویش زاده داخلی 113 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 93 هزینه نرم افزار چند هست؟ بخواطر این که ارسال مستقیم به وایبر توی سامانه فعال شده،این نرم افزار دیگه فروخته نمیشه! Share this post Link to post Share on other sites