ted mosby

کمک در انتخاب ورژن جوملا

14 پست در این موضوع

سلام دوستان من میخوام برای اولین بارم یک سایت رو راه اندازی کنم برای

قرار دادن اخبار فناوری الان یک دامین و یک هاست لینوکس هم گرفتم

تا جایی که اطلاعات جمع کردم فهمیدم که جوملا بهتر از ووردپرس هست برای سایت های شیک و پیچیده تر

تنها سوالم اینه که از کدوم نسخه جوملا استفاده کنم که بهتر باشه و قالب های بیشتری داشته باشه . تعداد قالب های رایگان هر کدوم از نسخه های جوملا هم حدودی بتونید بگید ممنون میشم مثلا بگید کدوم بیشتر قالب رایگان داره

مثلا فرق اساسی 2.5 و 3 در چیه ؟

جوملا فارسی تا الان تا نسخه چند اومده ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باسلام و خوش آمد جهت ورود به انجمن جوملافروم.

بهترین و استانداردترین ورژن جوملا تا این لحظه؛ ورژن 2.5 هست.

تیم های مترجم جوملا تابحال تمامی نسخه های منتشرشده از جوملا در سایت جهانی رو بصورت محلی و فارسی و ایرانی درآوردند

برای استفاده و راهنمایی پیرامون جوملا از لینکهای زیر استافده کنید

دانلود جوملا فارسی 2.5 :: اخرین نسخه :: با اطلاعات نمونه (پیشفرض)

آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال

موفق باشید و سربلند

خیلی ممنون از پاسختون

یعنی نظر شما اینه که از جوملا ورژن 2.5 استفاده کنم ؟

فرق چندانی ندارند ، ولی خوب افزونه های جوملا 2.5 بیشتر هست.

خود جوملا جهانی پیشنهاد میده برای سایت های جدید از جوملا 3 استفاده بشه تا بعده ها هنگام بروزرسانی به 3.5 ، مشکل چندانی بوجود نیاد.

اما اینکه از کدوم استفاده کنید ، بستگی داره به نیاز های سایت شما. اگر از افزونه ای میخواید استفاده کنید که هنوز برای جوملا 3 نیومده از جوملا 2.5 استفاده کنید.

فرق چندانی ندارند ، ولی خوب افزونه های جوملا 2.5 بیشتر هست.

خود جوملا جهانی پیشنهاد میده برای سایت های جدید از جوملا 3 استفاده بشه تا بعده ها هنگام بروزرسانی به 3.5 ، مشکل چندانی بوجود نیاد.

اما اینکه از کدوم استفاده کنید ، بستگی داره به نیاز های سایت شما. اگر از افزونه ای میخواید استفاده کنید که هنوز برای جوملا 3 نیومده از جوملا 2.5 استفاده کنید.

خوب من افزونه ای نیاز ندارم که خواص باشه و قالبی که گرفتم هم جوملا 3 رو ساپورت میکنه پس جوملا 3 رو بزنم بهتره که بروزتر هم هست نه ؟

یه چیز دیگه اینکه دوستان من نسخه 3 رو از همینجا دانلود کنم ؟ چون نسخه 3.1.5 هم فارسیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

جوملا رو از سایت جهانی joomla.org تهیه کنید بعد از نصب فایل زبان فارسی رو همانند یک افزونه بر روی آن نصب کنید.

فایل زبان در همان سایت جوملا جهانی موجوده.

ممنون پیام جان

الان نسخه 3.3.3 هم منتشر شده . لینک دانلود : http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/19665/160049/Joomla_3.3.3-Stable-Full_Package.zip

زبان فارسی رو هم از داخل خود جوملا قسمت مدیریت زبان ها جستجو داره فارسی رو سرچ و نصب کنید و پیشفرض قرار بدید .

دوستان یک سوال من جوملا 2.5 رو روی هاست توی public_html اپلود کردم ولی نمیدونم چطوری باید مراحل نصبش رو بیارم ممنون میشم کمکم کنید

دامین هم nabtech.ir هست

---------------------------------------------------

یکی دیگه هم اینکه اگر 2.5 رو نصب کنم میشه پاک کرد و 3 رو مثلا نصب کرد ؟

ویرایش شده در توسط ted mosby

سایت رو باز کنید خودش خودکار منتقل میشه . میتونید از این لینک استفاده کنید :

جوملا! نصب وب سایت

یکی دیگه هم اینکه اگر 2.5 رو نصب کنم میشه پاک کرد و 3 رو مثلا نصب کرد ؟

بسیار ممنون از جوابتون

انتقال از 2.5 به 3 که منظورتون نیست ؟ یعنی سایت 2.5 فعال باشه ؟ چون اون میشه پروسه ی آپدیت و داستان خودش رو داره .

در غیر اینصورت فرقی نمیکنه . وقتی شما همه فایل ها و دیتابیس رو پاک کنید انگار دارید از اول نصب میکنید . تفاوت هایی در ورژن php و ... مورد نیاز جوملا 3 هم هست که الان تقریبا همه هاست ها به روز هستند و مشکلی نیست .

انتقال از 2.5 به 3 که منظورتون نیست ؟ یعنی سایت 2.5 فعال باشه ؟ چون اون میشه پروسه ی آپدیت و داستان خودش رو داره .

در غیر اینصورت فرقی نمیکنه . وقتی شما همه فایل ها و دیتابیس رو پاک کنید انگار دارید از اول نصب میکنید . تفاوت هایی در ورژن php و ... مورد نیاز جوملا 3 هم هست که الان تقریبا همه هاست ها به روز هستند و مشکلی نیست .

منظورم همون پاک کردن 2.5 و نصب 3 بود

جناب ted mosby عزیز

اگر در اول تاپیک دقت کرده باشید.بنده بعنوان اولین پاسخ تمامی سوالاتی که چندین ساعت درگیر یافتن و پرسش کردن اونها هستید رو ذکر کردم!!!!

اگر به اندازه ی 10 دقیقه وقت برای مطالعه ی این مورد میگذاشتید بسیاری از موارد دستتون میاومد.

باز هم بنده لینک زیر رو یادآور میشم

آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال

موفق باشید و سربلند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری