ted mosby

مشکل با قالب

6 پست در این موضوع

سلام دوستان

من یک سایت راه اندازی کردم و یک قالب براش دانلود کردم که توش 2 تا فایل بود یکی به اسم Template یکی هم به اسم Quick_Start_Package من اونی که Template بود رو نصب کردم که 2 مگابایت هم بود

ولی هیچ یک از قابلیت های قالبی که دانلود کردم رو نداره اون Quick_Start_Package هم 32 مگ هست که توی هاست توی فولدر tmp اپلودش کردم ولی ارور پیدا نکردن فایل رو توی جوملا بهم داد

چی کار باید بکنم ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید اون 32 مگابایت که بسته ی نصبی هست رو مثل یه جوملا نصب کنید. از طریق مدیریت افزونه ها نمیشه. (خودش یه جوملاست)

باید اون 32 مگابایت که بسته ی نصبی هست رو مثل یه جوملا نصب کنید. از طریق مدیریت افزونه ها نمیشه. (خودش یه جوملاست)

یعنی اون خودش یک جوملاست ؟ یا میاد روی جوملا نصب میشه ؟

خودش یک جوملاست که قالب و ماژول ها روش نصب شدن و تنظیم شدند. به همون روشی که جوملا رو نصب کردید این هم نصب میکنید. (دیتابیس جدا میخواد)

خودش یک جوملاست که قالب و ماژول ها روش نصب شدن و تنظیم شدند. به همون روشی که جوملا رو نصب کردید این هم نصب میکنید. (دیتابیس جدا میخواد)

خیلی ممنون از پاسخ الان مشکل اصلی من اینه که ایا باید اون دیتابیس قبلی که برای جوملا ساختم رو پاک کنم ؟ یعنی اون جوملایی که نصب کردم باید پاک بشه ؟

چون مگه نباید توی همون public_html

extract بشه ؟ پس نمیشه با فایل های جوملا یه جا باشن که

ویرایش شده در توسط ted mosby

ببین دوست من . بسته آسان نصب یا همون quick start یک جوملای خام هست که شرکت تولید کننده بهینه سازیش کرده . نصبش دقیقا مثل نصب جوملای خام میمونه . شما کل اطلاعات جوملای قبلیتون و کل دیتابیس قبلیتون رو پاک کنید . دیتا بیس جدید بسازید . محتویات پوشه رو اکسترکت کنید و از نو شروع به نصب کنید . در مرحله آخر نصب گزینه ای دارید بعنوان " نصب اطلاعات نمونه " که کنارش جای تیک زدن داره . اون تیک رو بزنید و نصب رو تموم کنید . سایت رو که باز کنید می بینید شده اون چیزی که میخواستید .

در جریان هم باشید کلیه اطلاعات سایت قبلیتون پاک میشه .

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری