amin1

سوال در مورد content

6 پست در این موضوع

سلام دوستان خسته نباشین

توی این عکسی که براتون گذاشتم من چندتا موقیعت بالای content وچند تا موقیعا پایینcontent دارم الان دوتا سوال برام پیش امده؟؟

1:اگه به فرض سه موقیعت من بالای content فعال باشن وفقط تو صفحه اصلی نمایش داده بشن (تو صفحه اصلی مطلبی نمایش داده نخواهد شد) اگه قرارباشه مطالب تو صفحات داخلی نمایش داده بشن واون چندتا موقیعت بالایی تو صفحه مطالب **نمایش داده نشن** حالا content جای اون سه تا تا موقیعت رو پر می کنه یا نه جای اون سه موقیعت خالی میمونه و کانتنت پاینتر نمایش داده میشه.

2:چطوری باید کانتنت را برای نمایش مطالب به صورت چند ستونه بهینه کنیم منظورم اینکه چه کدهایی رو از درون قالب به این بخش اضافه کنیم؟؟

[ATTACH=CONFIG]6985[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط amin1

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

از کدهای شرطی باید استفاده کنید. ( اگر از کدهای شرطی استفاده نکنید ، در صفحات مطالب که ماژول ها فعال نیستند ، باکس خالی نشون میده ) در انجمن مطرح شده ، با کمی جستجو پیدا میکنید

چند نمونه : متغیر شدن عرض موقعیت کامپوننت

نیاز به دو کد:نمایش ندادن componentدر صفحه اول + نمایش ندادن ماژول ها در صفحات دیگر

سلام استاد امیدوارم حالتون خوب باشه

منظورتون این کد هستش:

<?php if($this->countModules('slider')): ?>
     <div id="slider">
     <jdoc:include type="modules" name="slider" style="xhtml" />
     </div>
     <?php endif; ?>

من به این صورت موقیعت ها رو شرطی کردم ولی فک کنم این قسمت رو بتونم با دستور else بسازم ولی قسمت دوم رو چیکار کنم؟؟

واسه چند سطونه کردن مطالب از داخل مدیریت مطالب تعداد سطون رو بیشتر کیند

سلام

این کارو کردم ولی مطالب به صورت پیش فرض نمایش داده میشن و تغییری اتفاق نمی افته

چرا میشه

شما اگه دموی آنلاین داشته باشی میتونم راهنمایی کنم

من خودم از این روش استفاده کردم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری