jahans

آموزش تغییر تاریخ میلادی به تاریخ شمسی

5 پست در این موضوع

با سلام

تاریخ وب سایت من به میلادی هست و کلیه مطالب من به تاریخ میلادی نمایش داده میشه

آیا میشه اون رو تغییر به شمسی داد و در کل سایت تاریخ به میلادی تبدیل بشه.

برای درک بهتر مطلب(هنگامی که میخام یه مطلب رو توی سایت بزارم وقتی میخام تاریخ رو انتخاب کنم تاریخ اون به میلادی هست و من میخام به شمسی تغییر کنه؟)

از دوستانی که میتونن کمک کنن راهنمائیاشون رو توی همین قسمت قرار بدن.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز ابتدا بخونید که چی نوشتم بعد نظر بدید

کلا تاریخ سایت به میلادی هست و من میخام اونو به شمسی تغییر بدم

در بعضی از افزونه ها میخام که طبق تاریخ شمسی یه عملیاتی رو انجام بده و در یه تاریخ دیگه از کار بیوفته

در ضمن قالب رو که نمیشه هی تغییر داد مخصوصا برای کسایی که سایت بزرگ دارن و شاید هم برای اون پول هزینه کردن.

درضمن ربطی به قالب هم نداره و مشکل از سیستم هست در ورژن جوملا ایران این مشکل وجود نداره ولی در ورژنی که جومینا زده این مشکل هست

و به خاطر اینکه افزونه ها طبق جومینا برای من طراحی میشه نمیتونم از جوملا ایران استفاده کنم چون خیلی از افزونه ها بهم کار نمیده.(مشکل از جوملا ایران نیست مشکل از اون افزونه ای هست که من دارم و با جوملا ایران ست نمیشه.)

تاریخ میلادی فقط در قسمت مدیریت سایت شما هست ؟ بخش کاربری ، وقتی مطلب منتشر میشه تاریخش شمسی هست ؟

تاریخ میلادی فقط در قسمت مدیریت سایت شما هست ؟ بخش کاربری ، وقتی مطلب منتشر میشه تاریخش شمسی هست ؟

مشکل منم همینه و میخاستم بدونم که آیا راهی داره که توی قسمت مدیریت هم به تاریخ شمسی تغییر پیدا کنه ؟؟؟؟

چون بعضی از مطالب رو باید به صورت زماندار ارسال کنم و با تاریخ میلادی یکمی سخت میشه کارم

ممنون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری