ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) در بخش حساب من -> سفارش های من تست کنید . بعد از خرید فایل لینک دانلود در این بخش قرار داده میشود نخیر اینجا فقط یک دانلود نوشته اونم زیر فاکتور و وقتی روش کلیک میکنم نوشته سفارش باید پرداخت شود یوزر و پسورد ورود براتون خصوصی میفرستم شما چک کنید ویرایش شده در مهر 93 توسط ranjbaralireza Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام فروشگاه مشکلی نداره فروشگاه به دلیل این که در پرداخت چند منظوره باشه یعنی هم آنلاین و هم با واریز به حساب بانکی / کارت به کارت از طریق خودپرداز بشه تنظیم کرد بخش پیش فرض پرداخت نهای روی در انتظار تایید قرار داده شده است . وقتی فردی خرید میکنه باید شما در انتظار تایید شو پرداخت شده تبدیل کنید مثل عکس زید و تیک باخبر سازی مشتری ؟ بزنید و به روز رسانی وضعیت کلیک کنید و اگه میخواین فقط بخش فروش واریز به حساب بانکی / کارت به کارت از طریق خودپرداز این ویژگی داشته باشه باید شکل زیر در پیکر بندی روش های پرداخت نوع پرداخت اینجوری تنظیم کنید و اگه کلی میخواین تنظیم کنینم به شکل زیر باید در بخش تنظیمات > پرداخت نهایی تنظیمات درست کنید حالا می توانید دانلود کنید اگه باز سوالی بود در خدمت هستم با تشکر محمدرضا خزاعی ویرایش شده در مهر 93 توسط spyman Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 ممنون از راهنمایتون فقط ی مشکل که داره در قسمت مبلغ محصول هست اگر نگاه کنید مثلا همان محصول آموزش سی شارپ داخل سایت قیمت زده 200 تومان وقتی روی پرداخت کلیک میکنیم و وارد درگاه پرداخت بانک ملت که میشه مبلغ 200 ریال میشه درحالی که باید 2000 ریال بشه میتونید الان داخل سایت بنده چک کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 براتون درست کردم 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان کسی هست بتونه ی قالب زیبا برای نمایش جومشاپ طراحی کنه که شبیه فروشگاههای حرفهای مثل زنبیل و 5040 نمایش بده خرید و جزییات و ... رو ؟ با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 استارتر عزیز هنوز قالب واسه من ارسال نشده ها!!!!!!!؟ ممنون topmihan@live.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 استارتر عزیز هنوز قالب واسه من ارسال نشده ها!!!!!!!؟ ممنون gavad700@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام مشکل در نمایش محصولات وجود دارد و متن زیر در نمایش محصول نمایش داده می شود . Jshop_qty_in_stock: _jshop_unlimited Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 salam linke kharid ya dl karadane ghaleb kojast man nadidam sitesh ham ke baz nemishe Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 من لینک دانلود این قالب رو میخام ولی ندیدم کجا هست؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام ببخشید به دلیل تصادف من چند روزی در بیمارستان بودم به امید خدا امروز امدم خونه . تحمل کنید انشاالله تا فردا یا پس فردا بصته نصبی برای دوستان عزیزم میفرستم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 ببخشید برای اره اندازی فروشگاه قاصدک بهتره یا دیجی کالا؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام spyman عزیز انشاالله که سلامتی حاصل شده باشه. اگر خوب و خوش و سرحال شدین برای بنده هم ارسال بفرمایید. poshtiban_online2@yahoo.com در سایت هم ثبت نام کردم. ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام spyman عزیز انشاالله که سلامتی حاصل شده باشه. اگر خوب و خوش و سرحال شدین برای بنده هم ارسال بفرمایید. gavad700@gmail.com در سایت هم ثبت نام کردم. ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 سلام مشکل قالب یکی از مشکلات اساسی در قاصدک هست که اگه برطرف بشه خیلی خوبه میشه روش حساب کرد چون قالب دیفالت خودش زیاد جالب نیست ، قالب قاصدکم خیلی از آیتم ها را در Front نمایش نمیدهد برای مشتری. با سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 هرکس نسخه 3 فروشگاه ساز قاصدک رو میخواد تو پنل کاربری بنده ایمیلشو قرار بده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 ی اتفاق جالبی افتاد واسه "فروشگاه قاصدک" اگر برای فرد دیگری هم این مشکل پیش اومده اطلاع بده تا بقیه هم استفاده نکنه حدود 2 روز پیش به سایتم سر زدم و در کمال نا باوری دیدم سایت کلا بالا نمیاد و پیغامو زیر و نشون میده پس از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم کل سایت از روی Root پاک شده این در حالیه که نه هاستم رایگان و نه کسی پوزرنیم و پسوردشو داشت . و لوگهاشم چک کردم دیدم کسی غیر خودم واردش نشده است . You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at ........... Port 80 این واسه ی سایت فروشگاهی یعنی فاجعه ... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 شاید از هاستینگ شما پاک شده باشه!!!! مدیر هاست چی گفت؟؟ علت پاک شدن ، آخرین ساعت ورود و پاک سازی فایل مشخص نیست ؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 خیر ، گفتند از سمت آنها نیست . تمام ورودی ها با ای پی در کنترپنل موجود است و فرد دیگری وارد نشده است . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 با سلام نحوه حذف " برای آملی ها ..... " در قسمت تسویه حساب به چه صورت قابل حذف یا تغییر است ؟ نحوه کوتاه کردن مراحل پرداخت نیز وجود دارد ؟ با سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 از کجا بسته نصبی قاصدک 2 رو دانلود کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites