ارسال شده در آبان 93 درود این نسخه به صورت تجاری عرضه شده لطفا یک موضوع و عنوان را در یک تایپیک مطرح کنید و از زدن تایپیک های تکراری خود داری کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) با سلام خواهشا اصلا از فروشگاه ساز قاصدک استفاده نکنید دارای باگ فراوان است و هک شدن شما وجود دارد. انقدر راحت هک میکنند که براحتی طی دو هفته نصب مجدد باز سایت من هک شد . ویرایش شده در آذر 93 توسط smzmagician Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) پست تکرار شده بود ویرایش شده در آذر 93 توسط smzmagician تکرار شدن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) با سلام خواهشا اصلا از فروشگاه ساز قاصدک استفاده نکنید دارای باگ فراوان است و هک شدن شما وجود دارد. این هم از سایت من پس از نصب مجدد انقدر راحت هک میکنند که براحتی طی دو هفته نصب مجدد باز سایت من هک شد . شما اقدامات امنیتی رو سایتتون انجام دادی؟ از هاستینگ مطمئن هستی؟ ویرایش شده در دی 93 توسط reza jafari Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 96 سلام به همه من یه مدتی خارج از ایران بودم فایل نسخه 4 برای دوستان به صورت رایگان قرار میدم لینک دانلودhttp://vip.opload.ir/vipdl/95/12/iman.gamacoc/Shop-Maker-ghasedak-4.zip Share this post Link to post Share on other sites